понедельник, 12 апреля 2021 г.

Zákynthos grekland

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell.

Search hundreds of travel sites to find the right hotel. Här får du tips på boende, restauranger, stränder och sevärdheter på Zakynthos. På resan till Zakynthos kan du se fram emot flera vackra stränder, mysiga städer och riktigt skönt klimat! På öns västra och norra kust stupar branta klippor rätt ner i havet, vilket ger stränder som endast kan nås med båt.


Zakynthos är naturälskarnas ö med ljusa stränder och klarblått vatten. Airtours erbjuder härliga charterresor till Zakynthos med noggrant utvalda flyg och hotell. Vill man bo mitt i Zakynthos stad är Diana Hotel ett bra alternativ.


Argassi Ligger bara km ifrån Zakynthos stad och är väldigt populär bland turister i alla åldrar, både på grund av närheten till huvudstaden och den smala, men långa stranden.

Men i ärlighetens namn så är det inte stranden i Argassi man kommer hit för. Zakynthos Byar Sevärdheter Stränder Bilder Väder Karta Bilder från Zakynthos. Boka hotellet på Apollo. Den ligger i prefekturen Nomós Zakýnthou och regionen Joniska öarna, i den sydvästra delen av landet, 2km väster om huvudstaden Aten. Zakynthos består av berg klädda med pinje och på sydkusten finns det fina sandstränder.


En av de mer populära sandstränderna är Navagio (bilden) som endast kan nås via båt. Populära turistorter är Kalamaki, Laganás, Tsilivi, Argassi och Zakynthos stad. Här finns de bästa familjehotellen.


Save Up to - on Your Favourite Accommodation with hotelscan! Eco Zakynthos Om man vill äta riktigt gott och samtidigt upptäcka Zakynthos ska man leta efter lantgårdar, restauranger, gårdsbutiker och hantverkare som är anslutna till Eco Zakynthos. Dessa ligger utspridda över hela ön och har det gemensamt att de gillar småskalligt, närproducerat och ekologiskt. Charter till Zakynthos ! Med Apollo kan du uppleva nöjen i Laganas, stranden i Argassi eller barnvänliga Kalamaki. I Zakynthos stad väntar bra shopping.


På hotell Strada Marina i Zakynthos stad bor direkt vid hamnpromenaden, nära shopping och restauranger. På hotellets tak hittar du poolområdet och takbaren med utsikt upp mot den venetianska borgen Bohali och över Solomos torg och hamnen. Zakynthos – strändernas ö.

Grekland › Zakynthos › Zakynthos stad. Landskapet på ön är väldigt kuperat med mycket berg och branta klippor. Zakynthos har därför mängder med små och dolda stränder som endast kan nås med båt. Fina sandstränder, turkost vatten och kanske en sköldpadda. Argassi är en attraktiv semesterort med Mount Skopos i bakgrunden.


När man promenerar in till Zakynthos stad går man längs en kustväg, med fantastisk utsikt över det skimrande azurblå vattnet. Argassi ligger bara en kort promenad från Zakynthos stad.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения