четверг, 29 апреля 2021 г.

Zakynthos tips

Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Boka din resa idag med Apollo! Här finns de bästa familjehotellen. Vi förhandlar så att du slipper.


Här är tips till den grekiska öns bästa restauranger, stränder.

Någon som varit där tidigare som har tips på bästa stränderna, restauranger. Det gör att turismen främst inriktar sig på naturupplevelser. Det enda jag vet är att jag kommer välja bort Laganas. Vill gärna ha några tips.


Men i ärlighetens namn så är det inte stranden i Argassi man kommer hit för. Landskapet på ön är väldigt kuperat med mycket berg och branta klippor. Oavsett om man vill vara aktiv och utöva vattensporter eller bara koppla av med en god bok så finns det många stränder att välja mellan.


Guiden rymmer 1tips till den grekiska ön.

Bland annat kan man läsa om hur man tar sig runt på ön, vilka byar som är trevligast och vilka restauranger som har den finaste utsikten. Argassi är en attraktiv semesterort med Mount Skopos i bakgrunden. Också färska skaldjur hör till de stora kulinariska upplevelserna på ön, likaså den mest kända specialiteten här - kanin i en välsmakande röd. Zakynthos – strändernas ö. Men också för grön natur och stora doser grekisk charm.


Reser du med barn kan du välja mellan flera familjevänliga hotell med fina poolområden. Men du hittar också små personliga hotell där ägaren är allt-i-allo. Njut av maten och folkvisorna som brukar framföras senare på kvällen, så kallade ”arekies” och ”kantades”. Greklands västkust och bjuder på ett grönt landskap. Den är inramad av höga berg och hit tar du dig endast med båt.


En av de mer populära sandstränderna är Navagio (bilden) som endast kan nås via båt. Har du tänkt boka hotell till din stundande resa? Se då till att boka genom vårt samarbete med hotellsidan Hotels. And go pack your bags! På hotellets tak hittar du poolområdet och takbaren med utsikt upp mot den venetianska borgen Bohali och över Solomos torg och hamnen.


Ett av våra tips är att se mer av ön med hyrbil.

På vägen kan du stanna till vid vingårdar och butiker för att köpa lokalproducerat som ostar, oliver och solmogna apelsiner. I maj börjar den sköna sommaren med temperaturer runt grader. Under högsommaren juli- augusti är det varmt med temperaturer runt grader och knappt ett moln på himlen.


Answer of 4: Hiya We are considering Zante for early August (days). A few years ago I went to Laganas and decided that now I have hit I. Sections of this page. Finns det någon som varit där och som kan ge några bra tips och råd? Anmäl mig till Tickets nyhetsbrev. Vänligen godkänn villkoren för att fortsätta.


Trender kommer och går men svenskarnas kärlek till grekiska öar består.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения