вторник, 25 сентября 2018 г.

Mille notti påslakan

Mille notti påslakan

Handla smidigt och bekvämt online! Just nu har vi utförsäljning. Fynda så länge lagret räcker! Unna dig något nytt till sängen. Allt finns hos Sleepo. Påslakan för alla smaker. Inredning av högsta klass.


Mille notti påslakan

Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Sista chansen att shoppa dina favoriter från GANT. Nu med hela rabatt!


Finaste material i krispig percale och len satin. Sommarkollektion inspirerad av sommar vid Medelhavet. Ditt påslakan omfamnar dig, natt efter natt.


Mille notti påslakan

Matcha med ett örngott i samma design eller skapa din egen underbara kombination. Både vår percale och satin vävs av finkammad bomull och behåller sin ljuvliga kvalitet, tvätt efter tvätt. En stilren, underbar satin, inspirerad av den klassiska hotellranden. Uppdaterad och mer modern i sitt uttryck med bredare rand och kontinental känsla. Paisley är ett historiskt mönster som genom alla år skapat sensation genom sitt vackra och sensuella uttryck.


Tryckt med ett sandfärgat paisleymönster mot en mörkgrå botten. Tillverkad i Portugal. Fri frakt Fri retur dagars öppet köp Snabb. God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt.


Tyget är vävt med hela 8trådar per kvadrattum. Försluts med knytband. Mille Nottis produkter kommer i smakfulla, dämpade färger som är enkla att matcha med annan inredning. Hitta dina favoriter bland Sleepos stora sortiment.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Ett perfekt påslakan för dig som vill få en mjuk omfamnande känsla i sängen. Tidlös design med en ram runt påslakan.


Den är vävd med breda blockränder vilket ger en stilren och snygg design. Skötselråd: Tvättas i grader och ska hängtorka eller tumlas i medelvärme. Mille notti satina påslakan SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag! Trygghet är ett av Mille Nottis ledord – därför använder de enbart material som är befriade från onödiga gifter och har minsta möjliga allergipåverkan.


Mille Notti -textilier är kontrollerade i enlighet med ÖKO-Tex 1standard.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения