пятница, 7 сентября 2018 г.

Opus besiktning

Hitta en bilprovning nära dig. Om du har frågor gällande bokning, besiktning eller behöver. När ska bilen besiktas? Vilken besiktning ska jag genomföra? Här hittar du svar på de.


Priser för besiktningar.

Vad kostar det att besikta bilen? Dags att besikta ditt fordon? Vi klimatkompenserar nämligen hela vår verksamhet, inklusive alla besiktningar , fordonstester - och dina resor till och från oss. Sök bland alla inlägg. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värl där fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten.


Gemensamt för alla bolag som utför besiktning är att de alla har blivit ackrediterade av SWEDAC vilket innebär att tjänsten besiktning är densamma oavsett vilket bolag du väljer. Boka besiktning - så här gör du. Ange ditt registreringsnummer och klicka på fortsätt.


Du betalar enkelt med kreditkort eller på stationen.

Om du ska betala på stationen, tänk på att alla våra stationer är kontantfria. Carspect har nästan 1stationer runt om i landet. Se besiktningsdatum för ditt fordon. Visa besiktningsdatum via registreringsnummer.


Du bokar enkelt tid för olika besiktningstjänster och du garanteras en tid inom timmar för lätta fordon och inom en vecka för tunga fordon. Om du vill använda din tid till annat än vänta på besiktningen av din bil är Opus rätt val. Genom deras 24-timmars garanti garanterar Opus att du alltid har ditt lättare fordon färdigt och besiktad inom timmar från att du lämnat in bilen på stationen. Det är inte alltid lätt att veta vad det är som besiktningsstationen kontrollerar när de besiktar din bil. Därför har vi satt ihop en lista med saker som du själv kan kontrollera innan besiktningen och på så sätt undvika att bli underkänd på din bilbesiktning.


Besikta bilen hos DEKRA Bilbesiktning. ANGEREDVisa vägbeskrivning. Testa hur bra ditt företag syns på internet.


Samtidigt som fordonsägare får sitt korrekta datum finns möjlighet att ange mailadress och mobiltelefonnummer. Då får de även en påminnelse inför nästa besiktning. De flesta av våra stationer har stängt på allmänna helgdagar (röda dagar). Men om du har fått en bokad tid på en helgdag, så har stationen öppet för besiktning den dagen.


Observera att det vanligtvis är stängt för obokade efterkontroller på helgdagar. Vi ger en säkrare besiktning till alla våra kunder som ska besikta bilen, allt för att ni ska känna er trygga.

Bilprovning av bilar och lätta lastbilar hos DEKRA Bilbesiktning i Växjö. Du kan välja att göra din besiktning som drop-in (i mån av lediga tider och besiktningstyp) eller genom att förboka den.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения