пятница, 3 июля 2020 г.

Trp plåt lindab

Plåt är ett tidlöst, formbart och exklusivt takmaterial, som har uppskattats i århundraden. Det kräver nästan inget underhåll och dess naturliga skönhet är en glädje att skåda i många år. Att välja Lindabs plåt för bandtäckning innebär inte bara att ditt tak kommer att fungera lika bra med gamla byggnader som moderna hus. Lindab erbjuder ett brett utbud av kostnadseffektiv profilerad stålplåt i många olika kulörer.


Ett brett urval av höga och låga profiler ger dig möjlighet att designa helt efter dina behov.

På grund av sin styrka och hållbarhet är Lindabs profilplåt det perfekta byggmaterialet för tak, fasader och skiljeväggar. För dimensionering används Lindabs egenutvecklade programvara Lindab StructuralDesigner som man hittar på Lindab Information Gateway. Det finns även snabbdimensioneringstabeller i Byggkatalogen. Där finns dessutom information om tvärsnittsmått och hållfasthetsdata.


Om plåtarna släpas kan deras yta repas. Lyft den alltid rakt upp. LHP Leverans För att skapa en tydligare kommunikation kring våra hög-profiler så byter vi nu artikelkoder, LHP1och LHP1är Lindab HögProfil – avsedda att läggas som bärande konstruktioner på tak med isolering och tätskikt.


En populär och traditionell profil för både vägg- och takbeklädnad.

Den symmetriska profilen gör den mycket allroun eftersom den inte kräver någon komplicerad understruktur. Borga Ekonomi, ofta kallad TRP - plåt , har låg höjd och en stor täckbredd. Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar i tunnplåt och stål för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindab Renoveringspanel Droppbleck Lång skruv till underlaget c600(300) Ev.


Takplåt – låga profiler President Takpanna President Takpanna är en rejäl och snygg takpanna i stålplåt. TRP - plåten och infästningar måste dimensioneras och eventuellt förstärkas. Nostalgi Klicktak Får ditt tak att se ut som en traditionell bandtäckning. Trp En klassisk takprofil.


Pannplåt Original Ett klassiskt plåttak med lång historia. Försäljning av TRP - plåt , hängrännor och stuprör med tillhörande detaljer tillkommer. Vi har Lindab som huvudleverantör av plåt och plåtdetaljer för deras. Lägga plåttak eller byta till ny takplåt eller takpannor av plåt ? Här får du tips om plåttak och takplåt med beskrivning hur du lägger nytt plåttak. Det jag vill köpa är lackerad plåt för.


Om du skall lägga själv antar jag att det blir någon sorts Trp ? Självbärande plåt ” eller ”högprofiler” kallas ibland de profiler med extra hög trapetsform.

Trapetsformen finns i olika bredder och höjder. Sinuskorrugerad Klassisk böljande profil som gör sig lika bra på tak som fasad. Profilerad plåt är mycket styv i sitt plan och används ofta för att stabilisera hallbyggnader för vindlaster och måttliga traverslaster genom så kallad skivverkan.


Detta ger krafter både mellan plåtar och balkar och mellan plåtar inbördes för vilka skruvförbanden måste dimensioneras. TRP - plåtar med minsta plåttjocklek mm och en profilhöjd på minst 1mm. I samtliga fall förutsätts att plåtens ovansida är för-sedd med lag Gyproc Golvgipsskiva. Täcks plåten med andra golvmaterial kan brandisoleringen försämras. För brand ovanifrån skyddas plåten av golvgips-skivorna.


Plannja har ett stort utbud av produkter till tak och fasad men även hängrännor, stuprör, bleck och beslag, taksäkerhet och andra tillbehör.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения