вторник, 28 июля 2020 г.

Tv3 hantverkare

Vi har seniora yrkesmän. Få hjälp till ett bra pris! Vi erbjuder ROT och RUT-jobb. Se information om Skattereduktion! Se våra referenser och få mer info! Duktiga seniorer med stor kunskap.

Se var vi har våra lokalkontor! Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala hantverkare. Men för TVär formatet ingen slump. Just dejting och renovering är var för sig två populära tv-genrer och det unika är att vi nu kombinerar dessa.


Just hantverkare hamnar högt på listan i flera undersökningar kring vilket yrke kvinnor helst ser att en potentiell partner har, säger MTG:s presschef Susanne Nylén. I programmet får deltagarna besök av hantverkare som ska förvandla deras hem samtidigt som de kämpar om kvinnornas gunst. HANTVERKARE ATTACKERAD AV MACHETEMAN – VITTNEN SÖKS #128680; (Sänds torsdag 2på TVoch Viafree) Den november blir en hantverkare överfallen av en man med machete, när han är upptagen med att tömma verktyg ur sin bil. Här blir det djupgående analyser av Camilla Läckbergs Instagram, recaps av.


Samtidigt kör nu TVi gång ett liknande format, baserat på det engelske formatet ”Cowboy builders” som visas i TVPlus.

Den svenska TV-versionen får namnet ”Byggfällan” och leds av Renée Nyberg. Hon hälsar på hos familjer som fått trubbel med havererade byggjobb. Sedan konfronterar Renée Nyberg hantverkarna som utfört jobben.


Nu kan Nöjesbladet avslöja att TVlåter tre singelkvinnor kombinera dejting och renovering i nya ”Händig man sökes” med premiär i början av februari. Var och en av kvinnorna får besök av sex hantverkare som hjälper till att förvandla deras hem till inredningsporr – och kämpar om deras gunst samtidigt. För ekonomerna och de hopplösa ungkarlarna finns Bachelor, för de kärlekskranka bönderna finns Bonde söker fru, men nu kommer det även ett program för alla singel- hantverkare där ute i landet. Nordiskfilm TV söker nämligen hantverkare till ett kommande program som planeras att sändas på TV3.


Längtar du efter kärleken? Det var kanske bara en tidsfråga innan de hände men nu är det alltså dags. Kärlekskranka hantverkare kommer få en chans att hitta lyckan i nya dejtningsatsningen Händig man sökes. Hade jag varit en duktig hantverkare och yrkesman, så ptja, då hade steget kanske varit lite närmare till programmet. Inte minst om någon av kvinnorna faktiskt skulle visa sig vara något åt det jag söker.


Det hade dock varit humor på riktigt om det varit jag och fem riktiga hantverkare i programmet. Och TVlär icke ha problem med att hitta sökande till en ny säsong. Sällan har man sett ett dejtingprogram där huvudpersonerna har så mycket att vinna – i reda pengar. Det är ju svindyrt att anlita hantverkare.


Kan bara tänka mig vad en husrenovering skulle kosta med striptease och happy ending inkluderat. I det kombinerade inrednings- och dejtingprogrammet Händig man sökes letar Filippa Björling, Johanna Björk och Nahrin Afrayem, som alla äger varsitt hus, någon att gänga sig med. Under tre sommarveckor dejtar de sex hantverkare vardera och får hjälp med olika husprojekt.

SVT Play, TVPlay Viafree, TVPlay, Kanal Dplay, TVPlay Viafree, TVPlay Viafree, Kanal Dplay, TVPlay Viafree och UR Play. TV:s nya satsning – hantverkare söker kärleken. Streama via datorn, surfplattan eller mobilen.


Tjänsten är helt gratis och innehållet uppdateras med nya program varje dag.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения