четверг, 8 сентября 2016 г.

Bibelord om guds kärlek

Och vi har lärt känna den kärlek som Gud har till oss och tror på den. Gud är kärlek , och den som förblir i kärle­ken förblir i Gud och Gud i ho­nom. I det­ta har kärle­ken nått sin full­het hos oss: att vi kan va­ra frimo­di­ga på do.


Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen: - Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda.

Johannes 3:“Ty så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att den som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv. Guds kärlek Skrifterna. Ty den Ande som Gud har gett oss gör oss inte modlösa, utan är kraftens, kärlekens och självbehärskningens Ande.


Tim 1:7) De vapen vi strider med är inte svaga utan har makt inför Gud att bryta ner fästen. Ja, vi bryter ner tankebyggnader och allt högt som reser sig upp mot kunskapen om Gud. Han bryr sig om oss, har en plan för oss och överger oss inte.


Han vill att vi ska tillbringa evigheten tillsammans med honom! Nu har jag lagt upp bibelord om kärlek.

Alla bibelord utan ett är från nya testamentet. Nya testamentet heter nya testamentet av en anledning och det är att det nya täcker det gamla. Om det ligger beräkning bakom en skilsmässa, så vet Jehova det, hur mycket man än försöker dölja det.


Ja, ”allting ligger naket och blottat inför ögonen på honom som vi har att avlägga räkenskap för”. Kärlek i stället för Gud ? Förtrösta på Herren av hela ditt hjärta, förlita dig inte på ditt förstånd. Frukta inte, ty jag är med dig, se dig inte ängsligt om , ty jag är din Gud. Detta är kärleken : inte att vi har älskat Gud , utan att han har älskat oss och sänt sin Son till försoning för våra synder.


Om det är samma sak varför blanda in Gud som vi har så svårt att göra oss en bild av. Mina älskade, om Gud har älskat oss så högt, är också vi skyldiga att älska varandra. Ingen har någonsin sett Gud.


Om vi älskar varandra, förblir Gud i oss och hans kärlek har nått sitt mål i oss. De största vatten förmår ej utsläcka kärleken , strömmar kan inte dränka den. Avsky det onda, håll fast vid det goda. Visa varandra tillgivenhet. Bibeln säger i Psalm 36:Din nåd är dyrbar, o Gud , i dina vingars skugga finner människor tillflykt.


Det märks också om du inte gör det.

Om du lever nära Gud , så märks det. På ditt humör, på ditt sätt och hur du är mot andra. Men de troendes kärlek till Gud är starkare (Sūrat al-Baqarah vers 165).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения