пятница, 23 сентября 2016 г.

Mötesplatser malmö

Det finns nio öppna mötesplatser för seniorer runt om i Malmö. Du kan fritt välja vilken mötesplats du vill gå till, oavsett var i staden du bor. Hos oss kan du delta i olika aktiviteter och få nya upplevelser tillsammans med andra.


På Tuppen finner du mängder av möjligheter att engagera och aktivera dig. Vi har ett utbud med bland annat gymnastik, dans, boule och biljard. Här finns ett stort utbud av bland annat föreningsverksamhet, friskvård och dans, föreläsningar, filmvisningar och musikunderhållning.


Om mötesplats Dammfrigården. Dammfrigården bjuder på en stor social gemenskap, där alla är beredda att hjälpa varandra. Det är lätt att knyta kontakter i det öppna klimat som finns här.


Mötesplatser malmö

Vi erbjuder ett brett urval av aktiviteter, med till exempel föreläsningar, musikunderhållning och dans, stavgång, boule och sittgympa. Verksamheten på Limhamns mötesplats flyttas tillfälligt. På grund av fuktskador som måste åtgärdas omgående tvingas vi att tillfälligt flytta verksamheten på Limhamns mötesplats till lokaler på Mathildenborg (Rudbecksgatan där även restaurangen ligger).


Ett antal aktiviteter pausas under december. Sedan start är Malmö universitet värd för MSI i partnerskap med Malmö stad. Hitta din fritidsgård. Vill du veta vilken fritidsgård som ligger nära dig? Skriv in din adress på kartan.


Mötesplatser malmö

Här kan du se alla fritidsgårdar i hela Malmö. Vi tar tacksamt emot gåvor som vi kan sälja. Röda Korsets hjälparbete både här hemma i Sverige och till det internationella katastrofarbetet. Tack för att du ser till att det du skänker är helt och rent.


Ett sätt att sprida detta är att skapa mötesplatser där man kan träffas för att utbyta erfarenheter, diskutera dilemman och få ny näring till sin egen praktik. Under hösten bjuder Pedagogisk Inspiration in till tre olika mötesplatser. Studenter kan även köpa vårt förmånliga kaffekort, få betala för 10.


Hit kan nyanlända ungdomar komma för att exempelvis få stöd i sin asylprocess, få hjälp med läxor och i kontakten med myndigheter. Vi har ungefär aktiviteter i veckan, dessa är bland annat fotboll, körkortsteori, engelska för nybörjare och asylrådgivning. För de allra minsta finns det babycaféer, rytmik och öppen förskola. Det behöver inte vara mer komplicerat än att mötas i vardagen över en kopp kaffe i en öppen och förlåtande miljö. I S:t Pauli finns många möjligheter att mötas.


Mötesplatser Genom att se och bekräfta varandra helas vi. KOL är en naturlig mötesplats för Dig som vill äta och dricka gott i en trevlig atmosfär. IT-café på Malmö Stadsbibliotek, Lärcenter. Arkitekturhösten kickstartade med mingel, föreläsningar och debatt på Arkitekturdagarna i Malmö den 4-september.


Späckat program och fullsatt salong i dagarna två. Tre perspektiv på lek i. Sök på hela sajten Sök. Translate Mina favoriter. Vi Seniorer, mötesplats för alla som är över år.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения