четверг, 15 сентября 2016 г.

Glömt lösenord microsoft konto

Glömt lösenord microsoft konto

Du behöver åtkomst till Internet, men det är det vanliga sättet att logga in och det ger åtkomst till tjänster som Outlook och Skype. Om det finns flera konton på datorn väljer du det som du vill återställa. Nedanför textrutan för lösenord väljer du Jag har glömt mitt lösenord. Om du har glömt lösenordet kan du välja Jag har glömt mitt lösenord och följa anvisningarna. När du har loggat in väljer du Säkerhet.


Microsoft - konto som du använder för att logga in på datorn. Logga in med ett personligt konto i stället för ett arbets- eller skolkonto. Läs informationen nedan innan du ändrar ditt lösenord. Som säkerhets åtgärd kan du uppmanas att bekräfta din identitet med en säkerhets kod. Bestäm om du vill få säkerhets koden via e-post eller telefon.


Vi kan hjälpa dig återställa ditt lösenord och din säkerhetsinformation. Försök logga in på ditt konto från en annan webbläsare. Om du inte kommer ihåg lösenordet eller det inte fungerar.


Med ett användarnamn och lösenord når du alla filer, foton, personer och annat viktigt innehåll, från Office och Windows till Xbox och Skype. Var står det någonstans att du behöver ett USB flash minne? För några veckor sedan så hade jag glömt mitt lösenord till kontot och jag försökte att återställa den. När jag lägger in koden som jag har fått så står det att koden är felaktig. Har du glömt e-postinloggningen för din Xbox?


Har köpt en ny dator till farsan och som alla vet så krävs normalt att man loggar in med sitt microsoft - konto. Nu är det så att han har glömt av lösenordet och inte kommer in på datorn mer. Jag kan inte återställa hans lösenord via microsoft hemsida då han inte kan logga in på den alternativa mailen heller.


Windows har gjort det mycket lättare att nollställa ditt lösenord om du har glömt det. Om du vill ändra ditt lösenord eller om vi märker ett ovanligt beteende på ditt konto – till exempel att du loggar in från en ny plats eller efter flera. Ett lokalt datorkonto är ett konto som har skapats för en specifik enhet. Information som har skapats eller lagrats på det kontot är kopplat till den lokala datorn och kan inte nås från andra enheter. Klicka sedan på det konto som du vill uppdatera lösenordet på.


Lösenord ’ och tryck ’OK’. Detta kan skilja sig på tillverkare och Android-versioner. Det är viktigt att du kommer ihåg lösenordet. Om du skriver ned ett lösenord måste du förvara det på en säker plats, och inte tillsammans med den information som det ska skydda.


Glömt lösenord microsoft konto

Om du ombeds att ange ditt Apple-ID- lösenord klickar du på Glömt Apple-ID eller lösenord och följer instruktionerna på skärmen. Du kan hoppa över de sista stegen nedan. Innan du kan nollställa lösenordet för Apple-ID måste du ange lösenordet för att låsa upp Mac-datorn. För att kunna byta till valfritt lösenord behöver du känna till ditt nuvarande lösenord. Logga in på Telia Webmail med användaruppgifterna för din e-postadress.


Klicka på Inställningar i den övre menyn och klicka sedan på Ändra lösenord i den vänstra spalten.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения