среда, 7 сентября 2016 г.

Svenska quiz frågor

Under år har Termo Original haft fokus på att utveckla dom bästa tänkbara underställen. Material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet. Här kan du köpa friluftsmat.


Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer.

Spela quizzer med bra och roliga frågor samt lärorika svar. Testa dina kunskaper och bli klokare. Denna quiz är utmärkt för både barn och vuxna som älskar. Frågor , tips eller synpunkter? Ansvarig utgivare och chefredaktör är Lisa Blohm.


När inte annat anges är bilderna från Thinkstock. Kan du allt om deras filmer? Vem är det som har komponerat musiken till Den Lilla Sjöjungfrun och Aladdin?

Vilken pjäs av Shakespeare inspirerade Lejonkungen och vem var rösten till Belle i den svenska versionen av Skönheten och. Här hittar du de bästa svenska quizen – och framförallt kan du göra dina egna quiz ! Dela dina quiz , tävla med dina vänner – och utmana dig själv! De rätta svaren får du direkt efter att du svarat på samtliga frågor. Gör frågetävlingen flera gånger eftersom ett urval av ett större antal frågor slumpas ut varje gång du deltar. Här är smarta frågor om Sverige.


Ta dig Sverige runt på frågor - klurigt quiz. Du kommer få svara på frågor om spelare, turneringar, brädspel, kortspel, regler och spelets historia. Quiz : Tio frågor som sätter fart på julknölen. En nygriljerad skinka är näst viktigast på julafton enligt en svensk undersökning. Färdiga musikquiz med spellistor från Spotify.


En grön växt behöver solljus, koldioxi vatten och näring för att växa och lämnar syre i retur. När ett träd dör ruttnar det och det frigörs. När du har klarat alla frågor får du ett diplom som intygar att du är en riktig vattenhjälte! Ett quiz som passar extra pass till påsken.


Hitta fler quiz för skolor och andra på nukunskap. QUIZ : Hur bra är du på svensk geografi?

Personlig assistent tog emot mångmiljonmuta. Iran erkänner: Planet sköts ned av misstag. Quiz är helt enkelt en frågesport. Så om du är ute efter att gå igenom en quiz för att bättra på din allmänbildning så kan du titta in våran guide där du kan se hur vi strukturerar upp våra frågor. Egentligen är många av våra frågor Trivia.


För det är så det egentligen beskrivs. Alltså kuriosaartad kunskap. Ser du vad det är för djur? Hur mycket kan du om noshörningar? Skriv ut dessa frågor och styr ihop ett nyårsquiz på festen.


Hos oss hittar du relevanta nyheter, underhållning, krönikor och debatt liksom guidning. Välkommen till vår webshop med musikquiz gjorda av musikälskare. Om du skulle bli en superkänd r - vem skulle du inspireras av då? Gör FRIDAs quiz och ta reda på vilken -stjärna du är mest lik!


Svara på tio slumpfrågor och rätta sedan ditt test direkt. De felaktiga svaren är då markerade i rött och det rätta svaret i.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения