среда, 7 сентября 2016 г.

Citypolarna

Citypolarna

Citypolarna gör det lätt att hitta nya vänner och bekanta. Träffas över en aktivitet inom ditt intresse. Anmäl dig här och nu, eller skapa din egen aktivitet.


Plusaktiviteter som kräver att du har betalat medlemskap. Men vad är det för slags folk som är med där. Stressigt liv - FamiljeLiv. När ensamheten slår till, vart träffar man. Join LinkedIn today for free.


Den som vill träffa en partner kan använda sig av dejtingsajter. Det var frågan som fick. Nyinflyttad till stan och känner dig ensam? Eller har kompisarna stadgat sig och bildat familj?


Citypolarna

Söker du nya vänner och nya saker att göra? Aspekts Ida Ramovic pratade med Johan Bäckström, en av sajtens grundare. Vad har du för intressen?


Kolla om här finns någon som delar dina intressen och hör av dig. Skapa ett konto, fyll i dina intressen och hjälp. Västbergaskolan är en fristående grundskola i Hägersten, Stockholm. Skolan består av förskoleklasser till årskurs 9. Sveriges största aktivitetsforum.


Citypolarna

Stanna dock inte för länge, vi vill ju att du ska logga ut och hänga med på. Logga ut och häng med”. Man vill vara en motvikt till de inte. CityPolarna är till för dig som.


Men är du nyinflyttad och ensam kan det vara dags att uppdatera de gamla. Inlägg om citypolarna skrivna av Elin Dalaryd. Hållbar lunch är en informell mötesplats för alla. Här hänger du med ut på aktiviteter för gemenskap, aktiviteter och nya vänner. Vi vänder sig till ensamma ensamboende äldre över år, med ett litet socialt nätverk och som har svårt att ta del av det utbud av aktiviteter.


Kanske inte den vanligaste frågan du kläcker ur dig som vuxen. Språkcaféer i Helsingborg är populära platser där du kan träna din svenska. Här hittar du lista över språkcaféer.


Så blir du volontär på ett språkcafé? Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения