понедельник, 12 сентября 2016 г.

Självbärande plåt montering

Plåtarna ska monteras nedifrån och upp. Kontrollera att den första plåten också har rät vinkel mot takets linje vid takfoten. I följande monteringsan-visning är underlaget underlagspapp med takfotsbräda vid takfot. Bärande takplåtar utgör huvudprodukten i en kostnadseffektiv taklösning som t. Med längdanpassad plåt så slipper du längdkapa takplåten vid monteringen.


Det spar värdefull tid!

Produkterna som finns på vår sida är också produkter som vi använder själva när vi monterar tak till våra kunder. Produkterna håller en väldigt hög kvalitet och är testade av både oss och många andra takläggare. Jag valde en stomme av limträ och självbärande plåt.


Har nog aldrig sett självbärande plåt. LK Bjälklagsplåt monteras på regelavstånd 6mm. Om det nu är självbärande plåt blir det nog svårt att rigga upp. Svensktillverkad plåt med långa garantier till fantastiska priser.


Plåt bör du köpa av en riktig plåtslagare, så får.

Areco Profiles tillhandahåller även högprofiler, som idag är ett ingående element i konstruktionen för hallar och arenor. Högprofilen är fribärande på upp. Profilen finns även med livperforering för bullerreducering - Profilen har en låg vikt vilket gör monteringen enkel. Detta gör att den är perfekt som poolskydd till vintern. Med vår självbärande takplåt kan du enkelt bygga tak med stora spännvidder.


Perfekt för tex carportar, skärmtak med mera. Vi hjälper till med beräkningen. Självbärande TP 1är en traditionella hallbyggnadsprofilen som kombineras både en god täckningsbredd med en hög bärighet. Den är perfekt som Poolskydd. Kranen är helt nödvändig.


En plåt blir kg så även om du bygger ställningar runt hela bygget blir det väl tungt att ta det manuellt. Inom Armat finns allt du behöver av takplåt, väggplåt och vattenavrinning. Vi levererar alltid med trygga garantier och är ett bra miljöval. Plåt placeras jämnt i nederkant, fäst enligt plåt 1. Skruva samman plåt – i sidoöverlappet.


Placera och fäst plåt enligt plåt 2. Lossa en skruv i plåt och ställ in riktningenså att nederkantenpå plåten blir rak. Montera klart, och skruva fast plåten i.

GK Plåt monterar alla typer av stålhallar skräddarsydda efter kundens behov. Vi kan även utföra dessa uppdrag som din totalentreprenör från schakt till nyckelklar industrilokal. Vi monterar hallar för alla… Stålmontage. Här monteras stålkonstruktionen till en industrihall i Laholm. Kunden är Laholms stål förvaltning AB.


Testerna visar ökad momentkapacitet med upp till i jämförelse med den tidigare bärande plåten T130. Bärande plåt är lämplig för isolerade tak, oisolerade tak och bjälklag. Alla Ruukkis bärande profilerade takplåtar kan utrustas med smart teknologi.


Installationer av vvs, el, ventilation med mera görs med fördel mellan undertaket och det färdiga bjälklaget. Plannja Combideck medger tunnare och lättare bjälklag. Vännäs Plåt är ett komplett grossistföretag inom byggplåt, och samtidigt ett traditionellt plåtslageri som kan tillverka allt du behöver inom plåt. Här får du personlig service av kunnig personal med lång erfarenhet och som kund hos Vännäs Plåt får du hjälp med helheten, snabba leveranser i rätt tid och produkter av hög kvalitet. Dessutom kan vi erbjuda självbärande takplåt för industriella och kommersiella byggnader.


Vi producerar din plåt på endast hela arbetsdagar – gäller våra plåtprofiler BPE 1 BPD 1 Ekonomi, Elegant och Super med hämtning i Skara! Denna sida använder cookies för att förbättra din upplevelse på sidan. Vi antar att du är okej med det, men om du vill så går det bra att ändra.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения