пятница, 9 сентября 2016 г.

Hur många äktenskap håller

När vi gifter oss är vi övertygade om att det ska hålla för evigt. Vi kommer inte bli ett av de där paren som tröttnar på varandra, tjafsar, tappar gnistan eller är otrogna. Vårt äktenskap kommer vara guld och gröna skogar, och vi kommer känna oss som Törnrosa varenda morgon när vi vaknar av prinsens kyss. Inte legat med maken på många år, efter år tillsammans, fyra barn, renovering och sjukdomar är min lust obefintlig numer.


Vi pratar aldrig om de utan de har blivit som de blivit bara, vi båda verkar varken missnöjda eller nöjda med situationen men frågan som ständigt är i mitt huvud är ändå: hur länge håller en relation helt utan sex och närhet? Många faktorer spelar förstås in, men här är åtta vetenskapliga fakta som bevisat ger äktenskapet större chans att överleva år efter år: – Gift er efter 25.

Par som är äldre än år när de byter ringar har större chans att få äktenskapet att hålla än yngre par. Anledningen är att vi (oftast) blir klokare med åldern. Här är de kommunerna där äktenskapen varar längst. Vad skulle min partner säga?


Tekniken gör att man kan arbeta när som helst och hur mycket som helst. När jag är med min fru anstränger jag mig medvetet för att inte kolla telefonen hela tiden och göra arbetsrelaterade uppgifter. Matthew) Prata med din partner om hur ni använder tekniken.


Idag lever var fjärde barn med skilda föräldrar. Skilsmässotestet lyfter fram orsaker som orsakar skilsmässor.

Hur många skiljer sig? Varje äktenskap är unikt men statistiskt sett finns det ändå många riskfaktorer som kan leda till skilsmässa. Gör vårt test och se hur det står till med ditt äktenskap. Det vet Nikki Pennington och hennes man. Dagens äktenskap håller längre – anledningar Sverige är ett av världens mest skilsmässobenägna länder.


Men enligt forskare kan en vändning vara i sikte, eftersom millennials gifter sig på andra premisser än sina föräldrar. Många böcker och filmer slutar med ett stort och romantiskt bröllop. Men i verkligheten är bröllopet bara början. Jehovas tanke var att äktenskapet skulle vara något permanent. Fördelar då man bibehåller ett lyckligt äktenskap.


Ett lyckligt äktenskap för med sig många fördelar både på ett fysiskt och psykologiskt plan. Det kan också ge paret ett säkrare liv och en större sexuell och intim tillfredsställelse. Men framför allt en känsla av att förena de nygifta - är framtidstro. Alla av dem är övertygade om att en stor del av ett äktenskap kommer att stå sig genom tiderna, liv, barn. Men tiden går, och frågan om hur man håller kärleken allt kretsar i huvudet på kvinnor med erfarenhet.


Med nästan hälften av alla äktenskap misslyckas, kan man se att detta är en ingrediens som saknas i många äktenskap. Antalet giftemål är dubbelt så många. Men även om det kan vara det värsta man har varit med om, blir det väl så småningom ganska bra för de flesta?

Sanatana dharma är äldre sanskrit.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения