вторник, 20 сентября 2016 г.

Fastighetsanställdas förbund utträde

Fastighetsfolkets kontaktsida. När vi är fler blir vi starkare tillsammans och kan få en bättre löneutveckling. Ditt medlemskap avgör.


Om du vill avsluta ditt medlemskap innan du fyller år måste du själv anmäla ditt utträde. En utträdesanmälan måste ske skriftligen. Får du aktivitetsstöd? Det är viktigt att du kvarstår som medlem hos oss medan du får aktivitetsstöd. Tre val vid uppringning: 1. Fyll i den hemskickade blanketten.


Uppsägningstid är mån. Medlem som har tre månaders obetalda medlemsavgifter utesluts ur förbundet. Dessutom organiseras vissa andra yrken som fönsterputsare, städare och liknande. De kan också hjälpa dig att förhandla din lön och arbetar för att du ska ha en bra arbetsmiljö. Ansöka om utträde från a-kassan.


Fastighetsanställdas förbund utträde

Om du inte längre vill vara medlem i Handels a-kassa behöver du skriftligt ansöka om att avsluta medlemskapet hos oss. Du måste skriftligen säga upp ditt medlemskap. Om Handelsanställdas förbund.


Byggnads är fackförbundet för alla som arbetar inom byggbranschen. Som en av våra drygt hundratusen medlemmar kan du vara stark, stolt och trygg! Fråga om inträde, utträde eller avgift Har du en fråga om inträde, utträde eller avgiften kan du ställa den i nedan formulär. Gäller din fråga ett specifikt ärende kan vi inte lämna svar över mejl då det inte är ett säkert sätt att ge information som rör dig personligen.


Förbundet har medlemmar främst inom bostadsföretag med yrken som städare, fastighetsskötare, kvartersvär elektriker och vvs-arbetare. Administrativa uppgifter i det som rör medlemmar i Förbundet. Löne-och-fakturahanering. Svara på frågor via brev, mail, telefon och besök angående avgifter, fakturor, utträden , övergångar till andra Förbund , pension, försäkringar mm.


Diarieför inkommande ärenden. Sköter inkommande post och mail. Här hittar du kontaktuppgifter i form av hemsideadress, epost och telefonnummer till samtliga svenska fackförbund.


Almega är Sveriges ledande arbetsgivarorganisation för tjänstesektorn. Vi består av sju arbetsgivarförbund och representerar ett 60-tal olika branscher. Vi är alla medlemmar som arbetar som del- och heltidsanställda. Vi är städare och fastighetsskötare anställda i entreprenadföretag och i egen regi. Men det strider mot värdegrunden i våra stadgar om allas lika värde att vara aktiv i Sverigedemokraterna.


Vi är fönsterputsare och Folkets Hus-personal. Det gäller både för medlemmar hos oss och förtroendevalda men vi kan inte kontrollera alla medlemmars politiska tillhörighet. Vanliga yrkesgrupper är till exempel fastighetsskötare, vaktmästare, lokalvårdare, elektriker och andra hantverkare, bland annat inom vvs.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения