пятница, 23 сентября 2016 г.

Familjeterapi västerås

Du behöver inget så kallat biståndsbeslut för att komma till oss. All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Du som är 18–år kan också kontakta oss för att få enskilda terapeutsamtal. Familjeterapi är ett kostnadsfritt stöd som kan vara bra i många situationer. Hos oss kan du få kognitiv psykoterapi, systemisk psykoterapi, familjeterapi och utbildningsterapi.


I familjeterapi kommer ni tillsammans med någon eller flera familje­medlemmar. Här får ni stöd i att lyssna till varandra och själva vara tydliga med önskningar och behov. Alla anställda har tystnadsplikt. Behöver du någon att prata med? Om man mår psykiskt dåligt, går igenom en svår.


Psykoterapi och samtalsstöd är stor del av verksamheten inom S:t Lukas. Systemisk par- och familjeterapi I systemisk par- och familjeterapi utgår man ifrån att en medlem i en familj starkt påverkas av de andra familjemedlemmarnas agerande när denne försöker lösa sitt eget eller deras gemensamma problem. En familj kan både skapa och upprätthålla problem, men de kan även hjälpa till under en förändring. Funktionell familjeterapi och multisystemisk terapi (MST) är vetenskapligt utprövade metoder som speciellt riktas till ungdomar med asocialt utagerande. Marte Meo och Barnorienterad familjeterapi är metoder som inriktar sig på samspel mellan föräldrar och mindre barn, och där videoåtergivning spelar en stor roll.


Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt välfärdsuppdrag. För oss innebär det respekt och omtanke för de människor vi möter oavsett om det är i våra verksamheter eller.


Hos oss får du möjlighet att arbeta teambaserat med familjeterapi och göra skillnad för familjer med en psykosocial problematik. Jag har mycket lång erfarenhet av individual- o familjeterapi utifrån en systemisk o lösningsfokuserad teori. Detta innebär att jag arbetar utifrån ett relationistiskt perspektiv där samspelet och sammanhanget är viktigt. Västerås sta Individ- och. Jag arbetar efter att leta styrker och det som fungerar.


Familjeterapi västerås

Vi har lokaler på Hållgatan 4. Vi som arbetar här är socionomer och legitimerade psykoterapeuter och har lång erfarenhet av att arbeta med människor. Legitimerad psykoterapeut är en vidare­utbildning och skyddad yrkestitel och innebär en kvalitetssäkring. Du kan antingen träffa en behandlare ensam eller tillsammans med andra.


Antingen med personer du känner, till exempel din partner eller din familj, eller personer som du från början inte känner men som du kommer att arbeta tillsammans med i gruppen. Det förstnämnda brukar kallas par- eller familjeterapi , det andra för gruppterapi. Problematiska situationer kan t. Psykosocialt och terapeutiskt arbete i Göteborg - FamiljeTerapeuterna.


Familjeterapi västerås

Vi är en dynamisk mötesplats för människor som tror på samtalet som verktyg! Vi tar emot familjer för utredning och behandling samt akuta placeringar. Vi kan även ta emot ensamplacerade barn i en akut situation.


Vår personal har hög utbildning och vi har vaken nattpersonal. Vi arbetar flexibla arbetstider och träffar vid behov familjer även på kvällstid och helger. Behandling Vi erbjuder familjebehandling i olika former. Boka tid för psykoterapi. Stora Gatan A, tr.


Familjeterapi västerås

I motivationen står det: I boken “Engagerande nätverksmöten – metod och praktisk tillämpning” har gruppen förnyat och delat med sig av års erfarenhet av nätverksarbete.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения