среда, 14 сентября 2016 г.

Köpenhamn tivoli

Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Hitta billigaste resan här. Gratis bokning, fantastiska priser.


På Danmarkspecialisterna hittar du hotell i Köpenhamn. På billetautomaterne kan du se, hvilken zone du befinder dig i. Der er opsat zonetavler ved alle indfaldsveje til betalingsområdet i Indre By. Tivoli Hotel i Köpenhamn.


Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. En tidig frukost serveras varje morgon från kl.


Nöjesparken ligger i hjärtat av huvudstaden, bara 10–minuters promenad från hotellet. Det finns också ett parkeringshus i anslutning till hotellet. Spara både tid och pengar med vår prisgaranti och få ut det mesta av ditt besök i Köpenhamn ! Här får du en upplevelse utöver det vanliga.


Information kommer inom kort. Staden ligger i östligaste Danmark, på öarna Själland och Amager, vid Öresund. I Köpenhamn finns flera julmarknader, som passande kan kombineras med julhandel i Köpenhamns julpyntade centrum. Köpenhamn är Danmarks ekonomiska, kulturella och vetenskapliga centrum, samt säte för parlamentet (Folketinget), för regeringen samt för Danmarks regerande drottning. När du befinner dig i Köpenhamn ska du se till att testa lokala favoriter som ostron på Noma, Geranium eller Kodbyens Fiskebar.


Köpenhamn tivoli

Här finns karuseller för alla smaker, både de vilda, och de lite lugnare. Njut av utsikten över Köpenhamn från Himmelsskeppet eller det Gyllene tornet, eller rycks med av farten i den gamla berg- och dalbanan. Hotellet är ritat av arkitekten Kim Utzon och är inrett i modern stil. Fira in det nya året i Köpenhamn ! Nyårsafton är en stor festdag i Danmark och i Köpenhamn finns det gott om fester, nattklubbar, restauranger med speciella nyårsmenyer och hotell med lyxiga nyårspaket. Det är en otroligt mysig upplevelse där du får chansen att uppleva Köpenhamn i julstämning och dansk jultradition, här kan du handla julklappar på bl.


Ströget eller träffa Jultomten! Du kan lätt tillbringa hela dagen med att helt enkelt gå runt och ta in sevärdheterna. Rewards får du gratisnatt när du samlat nätter. Vi reser med tåg till vackra Köpenhamn ! Här pyntas det upp för fullt och alla vackra ljus lyser upp i vintermörkret. Det är en enastående familjedestination med attraktioner som passar alla åldrar.


Köpenhamn tivoli

Välkommen till Köpenhamn guiden! Den här guiden visar mina personliga favoriter i Dronningens by. Läs mer och få de bästa tipsen inför resan till Köpenhamn ! Grøften er danske madoplevelser i hyggelige omgivelser.


Vores menukort varierer fra sæson til sæson med fokus på stolte danske madtraditioner.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения