понедельник, 31 августа 2020 г.

Udda restauranger london

Udda restauranger london

Bild lånad från visitlondon. Sarasto är den restaurang som de allra flesta tipsat om. Varje lista med udda saker måste ha en twist på något känt också.


Udda restauranger london

På Tower Bridge, ett av Londons mest kända landmärken, finns nu möjligheten att gå mellan brospannen via en gång högt över marken. Gångens golv är gjort av glas, så du kan stirra ner i vattnet – meter nedanför. Ger en känsla av att sväva i luften. London , England: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i London och sök efter kök, pris, plats och så vidare.


Här finns även ett flertal Michelinkrogar, familjevänliga restauranger , mysiga gastropubar, snabbmatställen och udda caféer utspridda över hela staden, det finns självklart något för varje budget. I London har den udda och karaktärsfulla baren odlats till en konstform. Engelsmännen älskar barer som är en historia redan innan man gjort den första beställningen.


Numera öppnas allt fler barer på ställen som känns enastående genom sitt sällan skådade läge, som i toppen av skyskrapor eller bakom persienner alldeles intill Themsen. På våra tallrikar hittar du tapasrätter som kombinerar matinspiration från när och fjärran. Mat som sätter smakerna i fokus.


Samtidigt hävdar många att vi huserar Sundsvalls mysigaste bar. London är fyllt till brädden med spännande restauranger , vilket kan göra det svårt att hitta rätt under en kort visit i staden. Därför listar vi sju restauranger du inte vill missa – där du garanterat får en snygg bild till ditt Instagram-flöde. London är en förunderligt fascinerande stad som är svår att tröttna på: här händer alltid något nytt. Hela London andas kreativitet: lyxkrogar och popup- restauranger med udda koncept, excentriska konsthallar och muséer, barer som mixar stilar kors och tvärs, annorlunda hotell.


Restauranger i London – hitta till våra tips. London är stort och ofta väljer man att äta på en restaurang i närheten av där man bor eller befinner sig för stunden. De flesta är faktiskt så bra att de är värda en t-baneresa också. Les Trois Garcons är kanske mest känt för deras kitchiga inredning och udda dekorationer som vintageväskor hängande från taket och smyckesbeklädda djurhuvuden på väggarna. Fantastiska Erbjudanden i London.


De ’snurrar’ olika gästkockar från hela världen som gör gästspel, därav namnet, och det brukar ofta vara från väldigt spännande restauranger. Man kan kolla på deras hemsida vad som är på gång. Adresser: Chiltern St, Marylebone, London , chilternfirehouse. Blandford St, Marylebone, London , carousel- london. Mellan affärerna trängs kaféer, restauranger och delikatessbutiker och på gatan står sportbilarna tätt.


Udda restauranger london

Det är inte för inte som filmstjärnor som Jude Law och Ewan McGregor och diverse fotomodeller har valt att slå sig till ro i området. Nu lutar det nedför ända till Regents Canal som rinner förbi vid London Zoo och Regents Park. Afternoon tea intas både i den stora matsalen och i mindre rum. Westfield Stratford City hör till samma grupp som banbrytande Westfield London , och gallerian har återupplivat East London med sina stora varumärken, mysiga restauranger och nöjesställen. Förutom de 2butikerna och matställena, finns här en biograf, en All Star Lanes Bowling-hall och ett stort casino.


London – en storstadsdjungel, som vid en första syn kanske avskräcker en och annan barnfamilj. London är ett fantastiskt äventyr för stora och små tillsammans. Inget kan vara mer fel.


Här visar vi varför – med vår helt unika reseguide där barnen står i centrum reseguide. London är en av våra mest populära weekendstäder, flygresan är kort och shoppingutbudet är stort. Vill du bo billigt men ändå bra och ha pengar över till mat, nöjen och shopping?


Här är sex hotell för dig som vill bo i centrala London under din weeken men ändå ha pengar över till annat.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения