среда, 26 августа 2020 г.

Vandringsresor 2017

Dagsvandringar med bekvämt boende. Klättra och vandra i Chamonix. Paketresor med flyg, boende, guide 7n fr. Att trampa nya stigar ger dig en resa utöver det vanliga, det förstod TEMA tidigt.


En vandringsresa är skön för kropp och själ. Vandring gör att du kommer närmare naturen och kulturen.

Tillsammans med TEMAs reseledare möter du platser och människor som ger minnen för livet. Och packningen tar någon annan. Vandringsresa i Spaniens högsta bergskedja, Sierra Nevada.


Upplev det storslagna bergslandskapet, dramatiska flodraviner, moriska byar och det sköna palatset. Att uppleva världen med alla sinnen ger din resa nya dimensioner. Det inser du när du vandrar i Dolomiternas bergstrakter eller bland Umbriens mjuka kullar med naturen och tystnaden som följeslagare.


Med vår långa erfarenhet kan vi dock säga, till skillnad från ordspråket, att vi vet vart du är på väg när du bokar en vandringsresa via oss. Vi vet också hur du smidigast tar dig till och från vandringen. Kanske vet du redan var du ska vandra nästa gång.

Utöver fantastiska vandringar njuter vi av god mat, vackra vyer och den lokala kulturen. Vi har också sett till att det finns tid för avkoppling och rekreation i programmet - allt för att du ska få ut det mesta av din vandringsresa. Här vet du att allt är ordnat: flyg, transporter, hotell, måltider och guide ingår, utan konstiga tillägg.


Det trevligaste av allt är kansk. Utmärkande för Gasteinerdalen är att det aldrig är långt till en trevlig raststuga med god mat och dryck. Våra vandringsresor erbjuder absolut förstklassig matstandar där även din helpension ingår under vandringsdagarna.


Bad Gastein ligger långt söderut, ca mil från Medelhavet. Vandra i Italien, Mandelblomsvandring i Spanien, Amalfikusten, Strövtåg på Algarvekusten, Havsvandring i Kroatien, Transsylvanien. Våra skandinaviska Solguider, tillsammans med lokala vandringsguider, ser fram emot att få dela med sig av dessa rika skattkammare av vandringsupplevelser som t ex Azorerna. Solresors vandringsresor erbjuds ett flertal gånger under året.


Nedan följer information om våra vandringsresor till Azorerna, La Palma, Mallorca och Teneriffa. Hitta din favoritled att vandra på i världen. På våra vandringsresor upplever vi fantastiska och natursköna miljöer medan vi tar oss fram bland orörda stränder, frodiga skogar, pittoreska byar och spektakulära bergstoppar! I alla våra gruppresor ingår reseledare, utflyktsprogram och väl utvalda hotell.


Här är vandringsresor som alla borde göra någon gång i livet! Låt din nästa resa bli till fots! Vi har flera unika resor med olika svårighetsgrad.


Välj ett strövtåg- eller vandringsresa.

När du deltagit i tre av våra vandringsresor blir du medlem i KLUBB VANDRAMERA. Vi har enveckorspaket, till speciellt utvalda resmål där hotell och flera vandringar ingår i priset. Vill du komma igång med din träning eller finslipa tekniken?


Boka en träningsresa med Ving - Vi har perfekta hotell och resmål för dig som vill ha en aktiv.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения