четверг, 13 августа 2020 г.

Världens största gård australien

Brittiska Farmers Weekly har listat sex andra gigantiska gårdar runt om i världen. Hur många har du koll på? Australien , som säljs, enligt webbplatsen cnbc.


I försäljningen ingår världens största sammanhängande boskapsranch, Anna Creek Station på 4. Företaget, som har sitt huvudkontor i Adelaide. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

Världens största gård till salu. Ivolga, världens största växtodlingsproducent, är nu till salu med miljoner hektar åker i Ryssland och Kazakstan. De används nämligen timmar om dygnet alla dagar i veckan. Väderstad Seed Hawk presenterade nyligen världens största såmaskin på utställningen Farm Progress Show i Kanada. Carten för utsäde och gödning rymmer hela kubikmeter, väger ton tom och har en längd på över meter.


Vikten fördelas på fyra band för att minimera markpackningen. Modellen med sex kontinenter, med Amerika som en kontinent, är vanlig i Latinamerika samt i större delen av Europa: Greklan Italien, Portugal, Spanien och Tyskland. Det största landet i Sydamerika, och världens femte största lan är Brasilien.


Regnskog är typiskt för landet, eftersom hela nordvästra delen av Brasilien täcks av Amazonas regnskog.

Resten av landet täcks i huvudsak av vanliga skogar och buskage. Här listar vi världens tio största – levande – fågelarter. Denna afrikanska fågel kan väga över 1kg och bli m hög. Vi tycker såklart att det är kul om texterna kommer till så stor användning som möjligt så länge nyttjandet inte missbrukas.


Kontakta oss om du har frågor. TORKAN I AUSTRALIEN : ETT ALLVARLIGT PROBLEM FÖR HELA VÄRLDEN. Jag syftar förstås på torkan som har härjat landet. Miljonstäderna och majoriteten av befolkningen finns i södra och västra delarna av landet, där klimatet är tempererat och mer behagligt.


Sajten Sportyghost ägnar sig ofta åt att göra listor över diverse intressanta – och ibland mindre intressanta – fenomen inom sportvärlden. Nu har de gett sig på att ranka världens populäraste sporter. Den till vingytan största fjärilen i världen är herkulesspinnaren Coscinocera hercules. De största akvarierna i världen. Enorma fönster in till ännu större akvarier med allt från små tropiska fiskar till stingrockor som kan bli flera mellan vingspetsarna och gigantiska valhajar.


Vilket land på jorden är störst till ytan? Vredefort Dome, världens största bekräftade nedslagskrater,. Fraser Island är den enda platsen på jorden där regnskog växer på sand.


Då får terroristerna större utrymme. Mandelmanns gård är äntligen tillbaka med en fjärde. Bland de döda finns fyra barn.

Utanför den nordöstliga kusten ligger världens största korallrev Stora Barriärrevet (the Great Barrier Reef), med en enorm artmångfald av fisk och ryggradslösa djur. Visste du att världens giftigaste orm har tillräckligt mycket gift för att ta död på 1vuxna människor – med ett enda bett! Här har vi listat värdens giftigaste ormar, vilket inte bör förväxlas med vad som anses vara världens farligaste diton. En av världens största skördetröskor går just nu på en åker i Hovby utanför Lidköping.


Den hör till vardags hemma på Russelbackas egendom i Järpås, och så här i skördetider underlättar den stora maskinjätten, helt klart i arbetet. I det Centralafrikanska landet Kongo-Kinshasa kan männen skryta med att ha världens längsta penis, genomsnittligt sett.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения