пятница, 5 февраля 2021 г.

Vilka är mest otrogna män eller kvinnor

Till och med i tanken är kvinnor mer otrogna än män. Ungefär procent av männen hade övervägt att vara otrogna med någon. Bland kvinnorna var siffran hela tio procent högre.


Efterssom jag umgås mest med killar så känner jag fler utav manligt kön som varit det. En gissning är att kvinnor inte är lika öppna med sin otrohet, då det helt felaktigt såklart, anses värre när en kvinna är otrogen. Vilka är mest otrogna kvinnor eller män.

Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst. Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. Att lova sin partner lång och evig trohet är det nog många som har gått med på, men håller de vad de lovat? Högst skilsmässorisk för kvinnor är inom hotell- och restaurangbranschen.


Att jobba i en miljö där det arbetar fler av motsatt kön gör att det kanske är lättare att känna sig uppskattad. Nyligen gjordes en undersökning där man tog reda på vilka yrken där det är flest män och kvinnor som är otrogna. Kan du gissa vilka yrken som hamnade på första plats? Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s.

Sedan vet jag inte om det är vanligare att kvinnor har en relation med en upptagen man , tvärtom eller om det är ganska lika. Om det är lika borde det logiska vara att kvinnor är något mer otrogna än män eftersom otrogna män (troligen) har fler sexpartners i snitt än otrogna kvinnor. Därmed hinner man avverka fler. Så någonstans mellan 5-, stort område för tvetydighet - men ändå så kan vi säga att iallafall inte är otrogna och förmodligen ännu fler.


Men det kan också vara så att man är i ofas känslomässigt, med mycket tjafs eller tvärtom – tystnad. Kvinnan som söker sin hämnd kan noggrant välja ut vem hon är otrogen me eftersom hennes syfte blir att verkligen såra honom - hans bästa vän eller en yngre bror. Andra är inte så kalkylerade och väljer ut första bästa man som de kan ha ett sexuellt förhållande med. Twingly statistik Mindre än män och kvinnor tillfrågade har blivit avslöjade med att vara otrogen Att hålla telefonen stängd är det vanligaste tecknet på otrohet Är otrohet någonting man ska skämmas för eller som jag var den bedragna kvinnan och såg rött där jag tänkte på den ruttna moralen hos de.


Det finns många anledningar till varför en person är otrogen , men alla dessa förklaras av personlig missnöjdhet. När en person känner sig personligt missnöjd på grund av olösta konflikter, oavsett om de är med partnern eller någon annan, har denne en tendens att fly eller gömma sig. Detta orsakar ännu större missnöjdhet och håglöshet, och gör förhållandet mindre och mindre.


Efter Sverige är Storbritannien, Norge och Frankrike de länder där kvinnor är snabbast otrogna. En teori bakom britternas otrohet, där man är otrogen ungefär år efter giftermålet, är att otrohet är så hatat att dess förbjudna status helt enkelt gör det ännu mer spännande. Våra grannar i väst är otrogna efter ungefär 5. Dataanalysen är gjord av Victoria Milan, en dejtingsida för gifta och i förhållande som vill vara otrogna , för att avslöja vilka stjärntecken som mest troligt ville vara otrogna. Medan skorpionen och lejonet vanligtvis tros vara mer sexuella än andra astrologiska tecken, visade undersökningen tydligt att de inte är bland de mest troliga att vara otrogna.


Man kan börja känna sig missnöjd med det man har, och börja tänka mycket på det man tycker att man saknar.

Men spänningspassion och trygghet är i princip omöjliga att kombinera. Passion handlar ju mycket om att man inte riktigt känner varandra, att man är osäker på den andras känslor, och målar upp lite av en idealbild av varandra. Livet är allmänt trist. Därför är svensken otrogen.


Det speglar väl mansdominansen på sajten. Kvinnor är nog oftare intresserade av närhet och någon att prata me medan män söker sex, säger Dominika Peczynski, Sverigechef för otrohetssajten Victoria Milan. Och vi vill ha mer sex.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения