вторник, 30 марта 2021 г.

Zakynthos priser mat

Zakynthos priser mat

Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Boka din resa idag med Apollo! Här finns de bästa familjehotellen. Vi förhandlar så att du slipper.


Zakynthos priser mat

Det finns många tavernor som erbjuder traditionell grekisk mat. Många är familjeägda och helt klart värda ett besök om du vill få smaka på ”riktigt” grekisk matlagning. Här kan du njuta av härlig grekisk och italiensk mat på den mysiga uteserveringen som bjuder på utsikt över folklivet. På ön produceras också vin och olivolja som alltid serveras till maten. Men den stora turistströmmen har också fört med sig sina matkulturer och numera kan du hitta restauranger från stora delar av världen i de större strandorterna.


Precis nedanför Tsilivi Beach ligger hotellets fina sandstrand och kristallklara vatten, där det finns solstolar, parasoller och vattensporter mot avgift. Restauranger och barer I bufférestaurangen serveras god och hälsosam mat för hela familjen, och vissa kvällar har hotellet teman som grekisk afton och asiatisk afton. Korfu, Kefalonia och Lefkas ingår. Landskapet på ön är väldigt kuperat med mycket berg och branta klippor.


Dessa ligger utspridda över hela ön och har det gemensamt att de gillar småskalligt, närproducerat och ekologiskt. Pepparmint – god lokal mat i Argassi. Härlig personal och god lokal mat i Argassi.


Adress: Ligger nära kyrkan i Argassi. Alektor – goda lokala rätter. Ett av våra tips är att se mer av ön med hyrbil. På vägen kan du stanna till vid vingårdar och butiker för att köpa lokalproducerat som ostar, oliver och solmogna apelsiner.


Zakynthos – strändernas ö. Genomsnittligt pris per månad. Också färska skaldjur hör till de stora kulinariska upplevelserna på ön, likaså den mest kända specialiteten här - kanin i en välsmakande röd. I hotellets trädgård hittar du detta charmiga poolområde där du kan ta dig ett uppfriskande dopp eller njuta av en bra bok i skuggan av en palm. En av de mer populära sandstränderna är Navagio (bilden) som endast kan nås via båt. Stort urval av ekologiska varor.


Handla från recept eller med våra. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår. Plocka ihop din matkasse hos oss och jämför sedan priset hos de största mataffärerna på nätet.


Zakynthos priser mat

Læn jer tilbage, nyd livet og skønne feriebyer på stribe. Kroatien har många läckerheter att erbjuda i form av mat och dryck. Här är några som du bara måste prova.


Prsut Lufttorkad rökt skinka. Buravinden kommer med ingredienserna salt och örter som smaksätter skinkan. Smälter i munnen – ett måste!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения