понедельник, 29 января 2018 г.

Tak brunkebergstorg

Vår ambition är att skapa bättre byggnader med miljö och design i blickfånget! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Ladda ner kulörprogram här.

Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Tak är en plats olik någon annan. Upplevelser som överraskar, förväntningar som överträffas.


På sommaren en oas med många soltimmar, läskande drinkar och fantastisk utsikt, på vintern en plats där det bjuds in till varma drinkar och puls i anslutning. Allt detta för att kunna skapa Stockholms bästa stämning och atmosfär året om. Tak -terrassen ligger meter upp i luften, mellan hotellen At Six och Hobo, som båda tillhör hotellkedjan Nordic Choice.


En fantastisk sommardestination där du kan njuta av utformade signaturcocktails, hantverksöl, asiatiskt inspirerade lunchrätter, eftermiddags BBQ, tak -yoga och enastående 360-graders utsikt över Stockholm.

Tak ökade sin omsättning med 30. Verksamhetsbeskrivningen för. Restaurang Rooftop AB:Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.


Prisbelönta arkitekterna på Wingårdhs står för interiören som matchar den spektakulära utsikten. Hobo Hotel är ett unikt boutique-hotell beläget på Brungebergstorg i centrala Stockholm, min från T-Centralen. Alltid bäst priser på hobo. Arbetsmöten, mingelfest.


Plus cocktailbar och egen öl från stockholmska PangPang Brewery. I super size-restaurangen Tak , högst upp i Hotel At Six, står Frida Ronge för konceptet. Här hittar du restaurang, bar och en terrass med utsikt i fyra väderstreck.


Frida Ronge står för de svensk-japanska matkoncepten på enorma Tak , högst upp i Hotel At Six. Här ryms restaurang, bar, råbar och terrass med utsikt i fyra väderstreck. Tanken är att maten ska matcha utsikten och skapa en upplevelse för både stockholmare och internationella gäster. Takterrassen är en härlig sommardestination där du kan testa cocktails, hantverksöl, eftermiddagsbarbecue, tak -yoga och 360-graders utsikt över Stockholm.


På vardagseftermiddagar råder här en skön loungevibe medan dj:ar gör det hela mer livligt framåt helgen. Det stämde då, men titta på den här platsen i dag. Brunkebergstorg , knark och prostituerade.

Den lever, sa Petter Stordalen under en pressvisning i takparken på fredagen. TAK har under våren storsatsat på klubb med internationella bokningar. Att ett kvarter utökas med hela nya restauranger, barer och caféer från marknivå, ända upp till taken , är helt unikt, säger Henriette Johansson, marknadsområdeschef för kvarteret hos AMF Fastigheter. Mitt i Stockholm har Scandic öppnat ett nytt signaturhotell för urbana upptäckare. Boka boende på Downtown Camper by Scandic!


Med Hotel At Six på plats har torget återvunnit sin forna glans. Hotel At Six är en destination där modern konst, utsökt mat och enastående inredning möts för att skapa ett modernt lyxhotell i centrala Stockholm.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения