вторник, 16 января 2018 г.

Otrogen blogg

Har med stort intresse följt diskussionerna på några andra bloggar om vilken ansvar den som jag är otrogen med har. En bloggare som blivit bedragen anser att det är den kvinna som hennes man varit otrogen med som bär det största ansvaret. När jag läser det kan jag inte låta bli att tycka att hon ljuger för sig själv. Jag har det nämligen så.


Vill inte att min man tar på mig. Har varit otrogen och det vet min man om, jag ville skiljas men min man vägrar!

Då lämnar han barnen och när det var som värst skulle han ta livet av sig. Skrivet av: Svekelina: Nu är det gjort. För en vecka sedan tog jag steget fullt ut och var otrogen.


Det känns som att vara förälskad på nytt, det bubblar som skumpa i hela kroppen. Den skapar sådan ångest och jag orkar inte veta av den. Mitt sista inlägg blir således bara att uppdatera om det sista. Men samtidigt kan jag inte sluta träffa killen jag är otrogen med.


Sexet med killen jag är otrogen med o andra sidan, det är så himla bra.

Läste en ett inlägg på en annan blogg som ansåg att jag som otrogen gjorde mig skyldig till ett vidrigt svek och borde ruttna i något spyfyllt rum. Allting behöver inte vara så ytligt hela tiden (inte på instagram, bloggen osv). Låt folk få se personen bakom Entreprenör Bella. Det är vådligt att våga visa sig sårbar, art allting behöver inte vara perfekt och ytligt.


Du är en människa, du har också känslor. Var som många andra helt slut dagen efter, och var tog mig därför en behövlig Blogg -paus. Kände att jag ville vila i allt som hänt de senaste dagarna och inte låta Blogg eller Instagram styra mitt liv – vilket var ett skönt och klokt beslut , tycker jag själv! Mjau, nu är Matte otrogen igen!


Hon brukar ju komma hem inom två timmar om hon ska till läkaren eller sånt. Men jag tyckte ändå att det var lite misstänksamt att hon packade ner en matlåda, tepåsar och lite choklad. Och mycket riktigt, två timmar kom och gick utan några spår av. Min bästa vän har bedragit sin tjej, men det är inte bara hon som blir lidande. Folk som baserar allt på utseende.


Vet inte varför jag frågar dig egentligen men det känns som att du är en vän fast vi aldrig har träffats just för att jag har läst så länge och du alltid har svarat på mina kommentarer på bloggen och så. Min pojkvän sedan fem år tillbaka var otrogen mot mig för en månad sedan och det känns som om min värld rasar samman. Vi bad några unga personer som varit otrogna berätta om hur deras partner kom på dem, hur stor roll sociala medier hade i det hela och hur de ser på monogami.


JAG VAR OTROGEN MOT MIN POJKVÄN PÅ ETT GANGBANG I BERLIN. VICE: Hur såg ditt förhållande ut när du var otrogen ?

Min man har varit otrogen och vill skiljas. Vi har en son som snart är år. Har ni min blogg i nån Favoritlista eller så, så glöm inte att ändra den.


Och känn er helt fria med att sprida vidare att jag flyttat:) Och såklart, som jag skrev så blir det flyttgröt, fast i form av dels fab Black Friday erbjudanden, men även en annan sak, som än så länge är lite hemlig:) Eller fler förresten!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения