вторник, 23 января 2018 г.

Bravo färskfoder

Bravo färskfoder

Du hittar färskfoder hos Widforss. Foder baserade på enbart en proteinkälla. Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Premium Lamm Premium Vilt Premium Ox. För den vanliga hunden, Hundar som inte tål spannmål, Hundar som behöver gå ner i vikt och för en bättre päls.


Bravo färskfoder

Bravo Kyckling med grönsaker, kg. Varför ska man använda färskfoder istället för torrfoder? Om man tittar på vad dom olika fodersorterna innehåller och hur tillverkningsprocessen ser ut så ser man stora skillnader. Ett alternativ för er som vill använda färskfoder men som ej har plats i frysen. Staff på månader och undrar vilken av era produkter passar b. Färskfoder upplevs som äckliga.


Jans kennelnamn blev Camaros kennel och han satsade på att föda upp friska, arbetsdugliga och exteriört korrekta hundar. Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta. Kan man ge det till en valp månader gammal?


Ska man ändå följa rekommendationerna på den dagliga fodergivan? Sv: Varning för BRAVO färskfoder (långt) Allt kan ju hända även i en sluten produktion. Se tex råttsvansar i mjölk, glas i kyckling etc. MEN ett otrevligt bemötande ska man inte utsättas för. Fodrar själv med bravo o tycker det är ett bra foder.


Leveranstid ca vecka. Jag har valt att lagerföra deras Harmony produkter- både torrfodret och blötfodret. Spannmålsfritt och med högt köttinnehåll till vettigt pris. Priimas frysta hundfoder är portionsförpackat i 1kg korvar, färdigt att användas och ska inte kokas. Fortsätt ner för att läsa om varför du ska välja färskfoder från Priima.


BRAVO Kyckling och grönsaker är ett foder med låg fetthalt, för hundar som behöver gå ner i vikt och för bättre päls. Nu letar jag efter foder med annan proteinkälla, mindre vanlig t ex vilt. Vi tillhandahåller ett varierat sortiment av barf och färskfoder. Besök vår butik i Ösmo eller vår webshop! Har helt enkelt kommit och gått.


Kan ju förstås vara proteiner från spannmål med. Så jag valde bravo plus med vom (utan spannmål). Så idag körde jag och köpte en månads ranson med bravo.


Bravo färskfoder

Ni som kör färskfoder , vad ska man tänka på? Vad har ni för erfarenheter av dessa läckra.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения