пятница, 12 января 2018 г.

Freshlook färgade linser

Köp linser , glasögon, solglasögon och tillbehör. Beställ från LensWay idag! Hos oss kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Vi har allt du behöver! Linsvätska med gratis linsetui!


Tar effektivt bort mikroorganiser.

Kontaktlinser till låga priser, snabbt, säkert och med dagars öppet köp! De passar även för dig som har mörk ögonfärg. De ska tas ut och rengöras varje kväll och sättas in igen nästa morgon.


FreshLook ColorBlends är färgade månadslinser från tillverkaren Alcon. Linsen består av tre färglager som ger ett nyanserat och naturligt färgresultat. Den har en färgad irisring, vilket ger ett intensivt intryck. Vi postar dina varor direkt hem i brevlådan. FreshLook OneDayColor är färgade endagslinser från tillverkaren Alcon.


Då linserna är täckta av tre färglager blir den nya ögonfärgen, med linsens hjälp, skiftande.

Linserna ger ett naturligt färgresultat. Färgade linser utan styrka. En av fördelarna med färgade linser är att även personer utan försämrad syn eller synfel kan använda färgade linser. Genom att linserna har en liten öppning i mitten av linsen så påverkar inte linserna bärarens synfält.


Smidigt och riskfritt. Fresh look ColorBlends är färgade linser (opakmålade kontaktlinser), månadslinser från CIBA Vision som främst är utvecklade för att förändra mörka ögon. Dina ögon får en ny djup färg, samtidigt som de behåller sitt naturliga utseende. Linsen har flera lager av färg och en mörkare kant runt iris för att förstärka intrycket av dina ögon. Resultatet är individuellt och är beroende av din egen ögonfärg.


De bör ej användas för utökat bruk. FreshLook Dimensions färgade linser är designade både för tillfälligt, men även för dagligt bruk. Dessa linser finns också. Eftersom linserna är endagslinser är dem även den hälsosammaste typen av lins eftersom du byter lins varje dag, och på så sätt undviker smuts och andra avlagringar mot dina ögon. Idag ligger CIBA Vision i framkant vad gäller produktutveckling.


De fungerar bäst för dig som endast vill förstärka din nuvarande ögonfärg. Freshlook Oneday är färgade endagslinser från CIBA Vision. De finns i färgerna: Blue, Grey, Green och Pure Hazel.


Observera att färgresultatet är individuellt och kan inte garanteras. Alla linser jämför pris på billiga kontaktlinser.

Med ett klick hittar du bästa pris på billiga linser. Det vill säga kontaktlinser som ändrar ögats färg men inte korrigerar ett synfel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения