вторник, 16 января 2018 г.

Bästa dokumentärerna genom tiderna

En tid efter att Turner blivit arresterad berättar hon att hon är gravid med Andrews barn, och nio månader senare föder Shirley en pojke som hon döper till Zachary. I samma veva bestämmer sig Andrews bästa vän, filmskaparen Kurt Kuenne, för att göra en dokumentär till Zachary. Dokumentär om Tjuvgods som varit med i bland annat Veckans Brott och som fått besök av självaste Leif GW Persson.


För mer info se gärna tjuvgods. Tjuvgods startade för år sedan som en ideell förening som förmedlade gods gjort inne på svenska anstalter till köpare utanför murarna och på så sätt bidrog med pengar till fången.

Josef Fritzl: Story of a monster Dokumentär om mannen som höll sin dotter fängslad i källaren i år och gjorde henne med barn sju gånger, ett fall Expressen skrivit om. Drogbaronerna Fyra delar om de värsta knarkligorna genom tiderna. Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, Molly Sandén, Anders Hansen och Sissela Kyle är bara några få av profilerna som står på listan.


Du är här: FamiljeLiv. Behöver tips på de bästa dokumentärerna genom tiderna. Gjensidige - Väl förberedd. Lista på Sveriges 1bästa idrottare genom alla tider.


DN har tagit fram en lista över Sveriges 1största idrottare genom tiderna vilket har debatterats flitigt och som du hittar längre ner.

I toppen ser vi bland annat Björn Borg, Zlatan Ibrahimovic, Jan-Ove Waldner, Annika Sörenstam, Ingemar Stenmark och Carolina Klüft. Höstmörkrets ljusaste stunder är att se en riktigt bra dokumentär , menar Cafés True Crime-expert Rodrigo Soto. Den hundra band långa listan missar i stort sett inga av de senaste årens bästa svenska hårdrockare. Men är du nöjd med rangordningen?


Tom Rolf Klipparen Tom Rolf vann tillsammans med Glenn Farr, Lisa Fruchtman, Stephen A. En av de absolut populäraste TV-serier som sänts i modern tid är den amerikanska sitcomen Vänner. De sex vännerna som utgör huvudkaraktärerna blev snabbt tittarnas favoriter och vi fick följa dem genom sorger och glädjeämnen under ett helt decennium. Mourinho har vunnit ligatitlar i Portugal, Italien, England och Spanien. Han är också en av få tränare som vunnit Champions League med två olika lag (Inter och Porto). Nedan följer en lista över svenska vinnare och nominerade av det amerikanska filmpriset Oscar.


I musikkrimdokumentärserien ”Remastered” finns flera bra filmer att se. Dokumentären berättar intressant om dåtidens politiska motsättningar i det land som den jamaicanska artisten fötts och verkade i. Listan: bästa svenska bilarna genom tiderna Gareth Herincx. E-POST ”Porsche Taycan är snabbare än Tesla Model S. Vem som ska anses vara de bästa Formel 1-förarna genom tiderna får anses vara en relativt kontroversiell fråga.


De lär finnas lika många svar som det finns tillfrågade. En del förare har dock satt sin prägel på sporten och haft sådana resultat att de otvetydigt bör räknas till de bästa.

Lilla Kevin blir kvarglömd hemma när resten av familjen åker på semester över jul. Under tiden de är bortresta försöker två klumpiga tjuvar göra inbrott – men Kevin är smart och får på egen hand tjuvarnas inbrottsförsök att misslyckas. Sverige hade ett profilstarkt landslag (se bara bilden ovan) som gick obesegrade genom gruppspelet för att sedan kölhalas av värdnationen i åttondelsfinalen. NHL firar 1år och i samband med helgens allstar-event i Los Angeles passade ligan på att utse de 1bästa spelarna som tagit skridskoskär i en NHL-rink genom alla de år som passerat.


Fyra svenskar tog plats på listan som inte är en ranking, utan en hedersbetygelse. Gudfadern världens bästa film genom tiderna Den första delen i sagan om familjen Corleone har utsetts till världens bästa film genom tiderna. I alla fall om man ska tro den engelska tidningen Empire magazines läsare. Här är alla svenska Oscarsvinnarna genom historien – hur många känner du till?


Alicia Vikander blev fjortonde svensk någonsin att kamma hem en Oscar, för.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения