среда, 10 января 2018 г.

Måla med tryckluft

Spara en massa pengar här! De flesta sprutpistoler levereras med ett standardmunstycke med 7-mm öppning. Detta duger utmärkt till de flesta användningsområden och färgtyper.


Det finns munstycken från 3-mm öppning men dessa är mindre vanliga. Det största kan ibland vara befogat om man ska måla mycket stora ytor.

Slamfärg ska målas på obehandlat trä, använder du andra färger kan du behöva måla ytan först med en särskild grundfärg. Använd penseln för att måla ändträet. Att måla med en trycklufts -spruta, följ dessa instruktioner. På BAUHAUS har vi färgsprutor för dina måleriarbeten - med en färgspruta går det snabbt, enkelt och effektivt att måla med utmärkta resultat! Med våra färgsprutor från WAGNER gör du inte bara dina väggar vackrare, du kan även använda den till att sprutlackera fönster, dörrar och möbler.


För att måla olika typer av underlag finns det olika typer av färger t. Jag vill ha en som är driven av tryckluft.

Helst så billig som möjligt. Hobby, fritid och livsstil. Hur man målar med en tryckluft spruta – WKI wki.


Men oavsätt vilka lacker man jobbar med så ska man ha en bra mask på sig, båda lackernas ångor är lika farliga tom med farligare än cigarettrök då denna ångan kan fräta och torka ut lungorna, oavsätt thinner och vattenbasserad för även vattenbasserade innehåller en slags förtunnare och härdare som är baserat på thinner fast. Hemligheten med att måla med pensel är att inte lägga på för mycket färg i sänder. Det blir mycket snyggare om du fördelar färgen i flera tunna skikt.


Det finns en specialrulle för målning av inre horn mellan två väggar. Med den arbetar du snabbare och det blir bättre än med pensel. Ergonomi: Med fläktmotorn hängande i ett axelband behöver man bara lyfta pistolen med händerna. Om jag jämför med en bordskiva jag målade i sommras med skumgummiroller och lackfärg så är detta redan mycket bättre.


Och då var jag väldigt noggrann med bordsskivan ska jag tillägga. För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och.


En bra spruta för hemmabruk. Sprutan kommer åt där penseln inte når, och ger en smidig och jämn fördelning av färg utan att du behöver kämpa.

För målning av modeller, motiv på bilar m. Justerbar sprutbredd 6-mm. Komplett med slang och nippel för anslutning till kompressor. Tycker det låter som ett bra köp och man behöver inte mer för att blåsa rent saker och en med tank blir mer om man vill köra verktyg måla och sådant som kräver mer luft längre stunder. Har varit lite lite sugen på liknande hemma men funderade e. Innan du sätter i gång att måla om luckorna bör de tvättas då det ofta finns spår av fett och smuts. Efter att du tvättat köksluckorna låt de torka helt innan du påbörjar målningen.


Fortsätt sedan med Nordsjö Ambiance Sky takfärg. Måla vid kanter och taklister med en pensel och stryk ut med en liten roller (s.k. sparmålning). Måla hela taket utan paus för att få ett så jämnt slutresultat som möjligt. Färdigstryk alltid i riktning från fönster (ljuskälla) och in i rummet. Se till att du har ordentligt med.


Här har vi samlat alla produkter som har med tryckluft att göra. Det är kompressorer men även tillbehör och verktyg som drivs av tryckluft – spikpistoler, mutterdragare och färgsprutor. Här hittar du klassiska tillbehör som blåspistoler, luftpåfyllare och tryckluftsslangar.


Tryckluft ger mycket kraft för lite pengar! Investera i en kompressor så kan du driva behändiga verktyg såsom färgsprutor, dyckertpistoler och mutterdragare, men du kan även renblåsa allt från smutsiga beslag till cyklar och apparater. Det tar tid att maskera innan du kan börja måla , viskositeten ska kollas (du måste späda färgen med vatten eller lösningsmedel) och efteråt ska färgsprutan göras ren. Det är därför inte säkert att färgsprutan kan konkurrera tidsmässigt med färgrullen om det är en plan yta som ska målas. Med den ganska tunna färg jag använde rann det dock ganska mycket, så det är möjligt att en hel del förvann ned bakom fönsterfoder och dropplister.


Störstafördelen med sprutan för mig var nog på övervåningen. Tack vare den extra räckvidden med det långa munstycket så var det helt ok att måla där utan någon ställning.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения