среда, 31 января 2018 г.

Apor synonym

Sönderbrutna provdockor och en apa som läser Shakespeare. Utställningens mest slagkraftiga verk föreställer en revolverförsedd apa i tropikhjälm. Som din gula lilla apa som jag hatar men som du har köpt i Japan.


Att vara apa och leva i reservat är inte konstigare än att vara barn och leva i en stad. Sveriges största sökmotor för det svenska språket.

Vad är en synonym och ett motsatsord? En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. Apa synonym , annat ord för apa , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av apa apan apor aporna apar apat apade (verb).


Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto.


Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. I de tropiska och subtropiska skogarna hittas de flesta arter av apor. De flesta apor tillbringar större delen av sitt liv uppe i träden.


Babianer och husarapan är två arter som däremot gärna även går omkring nere på marken. Mer information om apa. Vi har totalt elva synonymer till apa , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för apa , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu. Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord.


Allt för att göra det enklare för dig. Apan är tämligen kraftigt byggd med en tjock, långhårig päls som är anpassad för de nordafrikanska bergens kyliga vinterklimat. Pälsen är gulgrå till brungrå i färgen, ljusare och glesare på buken.

Arten saknar yttre svans. Ansiktet, öronen och händerna är mörkt köttfärgade, sittvalkarna blekröda. Vi har fortfarande inte svaret på korsordet markattartad apa. Vi arbetar fortfarande med att hitta rätt svar, försök komma tillbaka senare eller leta efter ett annat.


Find descriptive alternatives for because. A list of synonyms and antonyms for the different word senses will be returne along with their visual representation. Synonyms for because at Thesaurus.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения