среда, 26 февраля 2020 г.

Träffpunkten vendelsö

Träffpunkten vendelsö

Antikrundan – en promenad tillsammans runt på Dalarö. Som medlem får du PROpensionären. Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.


Träffpunkten vendelsö

På träffpunkten finns en curlingmatta som är möjlig att boka för spel. Träffpunkten har öppet vardagar och serverar fika till självkostnadspris. Behöver du som är senior information, rådgivning, stöd och träning i användandet av remitterade syn- och hörselhjälpmedel? Eller hjälp medenklare översyn.


På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. SPF Seniorerna Vendelsö -Brandbergen har delat en video. Nu börjar kylan smyga sig på och med det även halkan. För att undvika olyckor delar kommunen därför. Här finns en fantastisk skärgård med.


Haninge ligger strax söder om Stockholm. Folk- och trädsgårdsmuseet i Tungelsta. Västerhaninge bibliotek. Du kan förtidsrösta i vilken förtidsröstningslokal som helst i landet.


Olika aktiviteter varje dag. Orsakerna är flera, men forskningen visar bland an-nat att sociala såväl som fysiska aktiviteter har positiva effekter på hälsan. Byte av panel på långa garaget med gavel mot Vendelsö Skolväg kommer att genomföras med start måndagen den september. Bilar måsta tas ut ur garagen under dagtid 07. Garageportarna kommer att vara upplåsta under tiden då penelbytet pågår.


Träffpunkten vendelsö

Vi är ca personer som spelar, när vi alla är där. Vi kan ta emot några intresserade personer till. Fika till självkostnadspris, akti - viteter.


Kvartersgården Sågen - vägen 2 Vendelsö Välkommen! I samarbete med seniorer, -föreningar och studieförbund. Det är både hurtiga seniorer och äldre i behov av hemtjänst som kommer hit och umgås. Man ska vara glad att man är frisk nog att komma hit” säger av seniorerna. Centerpartiet och hjälper dig att snabbt hitta adress och öppettider för din närmaste vallokal.


Vi hämtar bilen i kommunens garage. Bil- och fotpatrullering bland villor, flerfamiljshus, företagslokaler (PeBoDa, Hantverkarvägen) och parkeringshus. Våravslutning med trevlig samvaro samt repetition av och brandskydd och HLR.


Förtidsröstningen börjar snart och det finns gott om lokaler att göra det i. En polispatrull som redan.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения