среда, 6 января 2021 г.

Världens farligaste sköldpadda

Världens farligaste sköldpadda

Violsnäckan, som den också kallas, är en havssnigel som finns i många delar av världens hav, bland annat utanför Europa, Sydafrika och östra Australien. Violsnäckan flyter upp och ned precis vid ytan och har vanligtvis en längd på några få centimeter. Vill du veta vilka som är Sveriges och världens farligaste djur?


Världens farligaste sköldpadda

Här kommer en överraskande lista på de farligaste djuren vi har i Sverige och världen. Så den farligaste vägen finns inte nödvändigtvis på andra sidan världen , utan bara runt hörnet. Det är viktigt att aldrig låta sig bli distrahera även på de vägar du känner utantill. Ett enda ögonblick av ouppmärksamhet kan stå dig dyrt. Säkerhetsläget är mycket dåligt i alla delar av landet, inklusive i huvudstaden Caracas.


Venezuela till ett av världens farligaste länder. Den politiska situationen har länge varit instabil och kan snabbt förändras. Det är något helt annat att få benen krossade av en nilkrokodil eller att slitas i stycken av en vithaj. Kolla in i gapet på de fem djur som kan skryta med världens starkaste bett.


På förstaplatsen med världens hårdaste bett finner man deltakrokodilen. Boxning, MMA, brottning – självklart ligger kampsport etta på listan över världens farligaste sporter sett till andelen skadade. Världens hårdaste bett 1: Deltakrokodilen. Ett sprucket ögonbryn, en utslagen tand och ett avbitet öra är ju inte helt ovanligt i den världen.


Här har vi listat av världens mest skräckinjagande fiskar som kan få den mest inbitne vattenmänniska att bli en riktig badkruka. Varje år dör också tiotusentals människor världen över av rabies efter hundbett. Man kan också säga att människan är världens farligaste djur, eftersom vi ensamma varit ansvariga för utrotandet av flera djurarter. Små sköldpaddor tenderar att simma mer än större sköldpaddor , och de mycket stora arterna, såsom alligatorsnappsköldpadda, simmar knappt alls, utan föredrar att gå längs botten av floden eller sjön.


Förutom simfötter har sköldpaddor väldigt långa klor, som används för att hjälpa dem att klättra. Några av de äldsta tingen vi fortfarande använder idag, och ett av dem hittades i Sverige! Plötsliga jordskre snöfall och laviner är betydligt vanligare än vägräcken. Som om det inte skulle räcka för titeln ” världens farligaste väg” kan vi även nämna hårnålskurvor, total avsaknad av asfalt och vägräcken och att vägen ibland är för smal för möten.


Havslädersköldpaddan som är världens största sköldpadda förekommer numera endast mycket sparsamt i tempererade och tropiska oceaner världen över. Sköldpaddan som ofta blir över två meter lång lever helst långt ute till havs. Sitt namn har den fått från att den till skillnad från andra sköldpaddor saknar benpansar och har. Jag kan lugnt säga att det inte är det djur som tankarna först går till när man pratar om “ farliga ” djur i världen.


Förra året presenterade organisationen Global Peace Index sina val på de farligaste länderna i världen. Då såg den listan ut så här. TV: Det här är det farligaste du kan göra på ett flygplan – och nästan alla gör det. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. BBC har utsett passet till ” världens häftigaste bilväg” men glömde berätta att sträckan, som länkar italienska Lombardiet med Österrike, också är den farligaste i Alperna.


Eller vad sägs om utmanande kurvor, i en miljö där där vyerna dessutom stör fokus från bilkörningen? Men visst är det vackert. Där finns nämligen en av världens farligaste flygplatser, Toncontin International Airport, och att landa där är mycket riskfyllt. Passagerare som ska landa där brukar be för sina liv när planet går ner för landning.


VÄRLDENS FARLIGASTE HAJAR! Oftast attackerar hajar för att. Vilken är världens farligaste sport egentligen?


Ja det beror på hur man definierar ” farligaste sporten”, och hur man väljer att läsa av datan.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения