четверг, 28 января 2021 г.

Vegetarisk matlagningskurs stockholm

Olika aktiviteter anpassat för företagsevent, kick off, konferens och teambuilding. Spännande mat- och dryckesaktiviteter för företag. Hitta och jämför pris på Upplevelser i Stockholm.


Vegetarisk matlagningskurs stockholm

GreenIsaDream erbjuder Sveriges enda matlagningskurser som är 1 vegetariska. Läs mer om våra kurser här. Det blir allt mer vanligt med vegetarisk matlagning. Med en vegetarisk matlagningskurs får du nya kunskaper och inspiration till att laga goda, gröna rätter som är bra för dig och miljön. Här finns alla kurser med fokus på vegetarisk mat.


Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. VEGANSK MATLAGNINGSKURS. Kursinnehåll: Här är kursen för den nyfikne hemmakocken som vill laga mer miljövänlig och hälsosam mat och behålla den goda smaken!


Du behöver inte vara vegan för att vara intresserad av en vegansk matlagningskurs. Att äta veganskt behöver inte heller betyda att du endast äter hälsosamma sallader. Med en kurs i vegansk matlagning kan du hitta nya sätt att hantera och laga dina råvaror på, få inspiration till nya rätter och lära dig om olika matkulturer som i stor grad äter och lagar vegansk mat. Vi arrangerar matlagningskurser , provsmakningar och föreläsningar om mat och dryck över hela landet. Du kan också lära dig att laga vegetarisk eller vegansk mat eller att stoppa korv, baka bröd och laga mat från Asien, Frankrike eller Italien.


Vi har också vin- och chokladprovningar och kockutbildningar. Med en matlagningskurs får du möjlighet att lära dig att laga mat som stjärnorna och kunna briljera på hemmaplan. Isåfall kan en kurs i vegetarisk matlagning vara något för dig. Våra kursområden för företag. Matlagningskurser handlar verkligen om tycke och smak och i Stockholm finns ett stort utbud.


Vegetarisk matlagningskurs stockholm

Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och inspirera till nya rätter hemma i era kök. Tillsammans lagar vi mat som t. En matlagningskurs hos Green IsA Dream ger massor av inspiration, ny kunskap om vegomat och smarta tips för att lyckas bättre i köket. Ett mål mot ett hälsosamt liv - gå en vegetarisk matlagningskurs och utöka vardagsmatlagningen åt det mer hälsosamma hållet. Under kursen lagar vi säsongsanpassad vegetarisk mat med mjölkprodukter och ägg, så kallad lakto-ovo- vegetarisk mat, men även helvegansk mat med rawfood-inslag. Fredriks fiskar och skadjur.


Den veganska kursen är den juni på Mosebacke Studio i Stockholm , men rabattkoden gäller även på de lakto-ovo- vegetariska kurserna. Kursen kostar i vanliga fall 9kr, men som VEGO-läsare får du rabatt. Du kan hyra in dig för egna event eller anmäla dig till en matlagningskurs , kanske är du intresserad av någon av våra kurser för barn och vuxna? Här i vår nyöppnade studio vill vi erbjuda en plats för kreativa, roliga och smakrika möten. Det finns många matlagningskurser och matlagningsevent av välja mellan.


Vegetarisk matlagningskurs stockholm

En matlagningskurs passar utmärkt som present till alla matintresserade eller varför inte till ungdomar som nyligen flyttat hemifrån. Här hittar du allt från dessertkurs, vegetarisk matlagning och pizzabakning.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения