среда, 24 июня 2020 г.

Trp plåt plannja

Ledande tillverkare av tak. Se vårt sortiment av takplåt i hög kvalitet här! Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.


Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik.

Hitta rätt kontakt här! Stort utbud av kanalplast. Köp takplåt på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Plannja erbjuder kompletta tak med alla nödvändiga tillbehör till ditt hus. Plannja har tak som är lätta att montera, brett sortiment med många kulörer. Aluminiumprofilen är särskilt lämpad för hus nära våra saltstänkta kuster.

Profilen har års garanti. Plannja Trend ett fantastiskt linjespel över ditt hus. Leverans Takplåt som är under 2. När din order har takplåt som är över 2. Plannja är vår lägsta bärande takprofil och används främst till små byggnader.


Spännvidd upp till meter. Plannja har sin största användning som takprofil men fungerar och som fasadprofil på ekonomibyggnader, lager, småindustrier etc. Bärande takplåtar utgör huvudprodukten i en kostnadseffektiv taklösning som t. Plannja Pannplåts diskreta profilering smälter väl samman med släta fasader, stora fönster och linjespel av trä och metall. Byggnaden får såväl ett långlivat skydd som ett klassiskt uttryck under många, många år.


Plannja Royals formspråk uttrycker en enkupig takpannetradition, fast i modern tappning. Detta tak är en storsäljare som finns i flera kulörer, med all säkerhet också en som passar dig och ditt hus. Plannja Royal tillverkas även i resistent aluminium som är särskilt lämpad för kustnära hus. Bästa butikerna online!


TAKPLÅT PLANNJA ROYAL SVART STÅL. Takplåt i varmförzinkad och målad stålplåt i svart kulör och med form likt enkupiga takpannor. Alla som drömmer om ett förstklassigt plåttak kan därför enklare förverkliga den drömmen.

Genom att den ena plåtsidan klickas fast och den andra sidan fästs med en skruv som döljs av nästa plåt blir det inga synliga skruvar. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Borgas takplåt har optimal balans mellan form, bärförmåga och täckbredd. Vi producerar måttanpassad takplåt på endast arbetsdagar. Särskilt lämpadför kustnära hus.


Takpannor i mm tjock aluminium som ger extra beständighet åthustak belägna nära kusten eller på platser där rikligt med regn förekommer (nederbörd innehållerofta nedbrytande försurningar). När du köper Takplåt kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения