четверг, 11 июня 2020 г.

Tätskiktsmatta tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här!

Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Tak med låg lutning ställer extra höga krav på taktäckningen. Takmaterialet åldras och du kanske inte vet hur det står till på ditt tak. Icopal har ett heltäckande sortiment.


Med årlig tillsyn och service kan du förebygga problem.

Pålitlig tätskiktsmatta när kvalité räknas – den är listad hos Svanen. Mineral Helasta tätskiktsmattor är avsedda för krävande taktäckning och membranisolering. Tätskiktsmattorna är baserade på destillerad bitumen med hög inblandning av SBS-gummi. Låglutande tak bör ses över ofta då de utsätts för stora påfrestningar. Vi monterar tätskiktsmattor på tak och betongbjälklag (t.ex. terrasser, innergårdar och parkeringsdäck).


Hur många timmar det tar att lägga taket varierar mycket beroende på storlek och typ av tak. Att det kan ta allt ifrån en halvtimme till två-tre timmar per kvadratmeter tak är inom normalgränsen. Vill man vara på den säkra sidan kan man alltid avtala om ett fast pris för sin takomläggning. Hagmans Tak har arbetat med tätskikt på låglutande yttertak i över år. Med gedigna erfarenheter löser våra takmontörer problem åt våra kunder.


Offertförfrågan Aktuellt Kontakta oss Välkommen till Nordland Tak AB! Enlagstäckningar av tätskiktsmatta. Vattentät ’svetsad’ matta.


Med Gröna tak menar man MossSedum som läggs ovan på det låglutande taket som är belagd med en tätskiktsmatta. Inom nyproduktion är det mycket vanligt att en del av takytan, ca består av MossSedum. Hos privata beställare är det populärt med att ha MossSedum ovan cykelskjul eller ovan garaget.


Den monteras på både fasta och mjuka underlag på alla normalt förekommande underlag som isolering i varma kompakta tak , på brädriven betong samt alla typer av träbaserade underlag i luftade takkonstruktioner.

Lätt stege med bra stabilitet. Stegpinnen är profilerad för att ge ökat halkskydd och är stukad både in- och utvändigt för dubbel säkerhet. Godkänd för infästning av livlina. Vi arbetar främst med diverse tätskiktslösningar och reparationer av utomhuskonstruktioner i betong, däribland broar, parkeringsdäck, terrasser och balkonger. Binab utför tätskikt på entreprenad i både Sverige och Norge.


Vi erbjuder även en rad moderna asfalts– och tätskiktsprodukter.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения