вторник, 16 июня 2020 г.

Träffa en ny efter skilsmässa

Men inget förhållande, bara en massa träffar och one night stan som jag kan ångra idag. Jag har en ny sambo nu och vi träffades efter ca år. Kan ändå iblan tycka att det gick för fort att bli sambo igen.


Jag såg också mig själv som ensam i tankarna och trodde inte att jag skulle kunna lita på en man igen, men jodå, det går. Ibland fungerar det faktiskt att ersätta en längtan efter någon med att träffa en ny som väcker positiva känslor inom en.

Fälla 2: Du hör av dig och vill ses. Du har blivit dumpad men kan ändå inte sluta sms:a eller ringa eller be om att få träffas. Det kan vara lika tufft att ”bli lämnad” efter skilsmässan när den föredetta partnern träffar en ny och går vidare.


Fram till dess är det lätt att känna att man har en fin relation. Vänner och bekanta har kanske kommenterat hur bra ni hade skött skilsmässan och du trodde att harmoni skulle råda mellan dig och din partner för evigt. Det är ett dilemma som många gånger är svårt att hantera: att träffa en ny partner efter skilsmässan om man själv eller denne redan har barn. Självklart behöver det inte alltid bli problem.


Efter år och två gemensamma barn har jag nu blivit lämnad.

Hur skall jag göra för att träffa en ny kvinna? Jag är inte ute efter att hitta mitt livs kärlek, utan snarare någon att dela ensamheten med utan krav. Någon att prata me skratta me och kanske dricka vin med framför brasan utan ömsesidiga löften om en gemensam framtid. När du precis lämnat en relation bakom dig kan det vara smart att inte kasta sig in i ett nytt förhållande direkt.


Ge dig själv tid att tänka och känna efter vad du vill. Därför är det viktigt att man väntar med att presentera en ny partner för barnen och funderar hur man gör det. Det kan vara svårt att hålla huvudet kallt då man efter en jobbig skilsmässa hittar en ny kärlek. Man vill visa sin lycka för hela världen och är ivrig över att presentera partnern för sina barn.


Somliga måste rödögt hämta sig, slicka sina sår och låta en ny relation komma när den kommer. Andra har förmågan att lätt starta om i ett nytt kärleksrus. Det är längesedan vi levde efter någon vett och etikett kring hur snabbt man får ståta med en ny kärlek efter en separation. En ny partner efter separationen Om du har en ny partner behöver barnet få lära känna hen i lugn takt. För en del barn kan det ta tid att acceptera en ny partner och då är det viktigt att du fortsätter att umgås ensam med ditt barn.


Efter en separation måste man ge Dejta Indiska Tjejer – socialkuko. Träffa arabiska tjejer - custushost. I samband med skilsmässan träffade jag en ny man.

Jag tror också att min dotter lastar den nya pojkvännen för skilsmässan. Efter att vi hade sagt att nu skulle vi separera gick jag ganska omedelbart in på dejtingsajter. Inte för att kolla värde utan för att hitta en man som jag fungerade ihop med och som hade gemsamma livsdrömmar med. Det tog månader innan jag faktiskt träffade en sådan. Anna Settman, 4 gick i kras efter elva år som gifta.


I höstas bekräftade Peter Settman att paret i samförstånd sökt om skilsmässa , och i maj i år gick den officiellt igenom. Men nu tycks vinden ha vänt för Peter Settman. Ta inte hem någon efter att du nyligen skiljt dig. Båda du och barnen behöver tid att bearbeta sorgen. När tiden är kommen kan det vara bra att din nya partner och barnen får träffas en kort stund på ett naturligare sätt än en uppstyrd middag.


I januari i år träffade jag ju världens mest underbare man, Martin Wickström, så jag är. Min man och jag var hyfsat överens om skilsmässan men det hjälper inte ett dugg när han per omgående börjar träffa en ny kvinna, som dessutom är en kompis till oss båda. Hur tungt som helst när han “behöver vila upp sig” och bjuder med henne på en veckas semester på Kanarieöarna.


Fy fan det är så man kan spy. Och jag dömer honom inte för det, behöver själv lång tid för att komma vidare. Dessutom med en kvinna han träffade en period mellan separationen från sin fru och innan vi inledde vår relation. Och detta har känts väldigt smärtsamt för mig. När man finner en harmoni med sig själv och tycker att det är okej att leva ensam, så finns det bra chanser att träffa någon och få en bra relation.


Elite Daily har även pratat med en relationsexpert. Nora DeKeyser menar att det är viktigt ta tid för sig själv för att komma på fötterna igen efter ett uppbrott. Och att unna dig själv en ny höstkappa, ett par efterlängtade skor eller något fint till hemmet kan faktiskt höja ditt humör.


Om det är någon gång du ska lägga ti energi och pengar på dig själv är det nu. Unna dig att vara prio ett och ge dig själv en chans till återhämtning. Men en skilsmässa kan göra ont och ta längre tid att läka än vi tror. Och då har vi fått en ny identitet. Idagsidans artikelserie handlar om det – om hur det blev sen.


Först ut är Barbro Lennéer Axelson som i sin bok ”Förluster” undersökt vad skilsmässor gör med oss.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения