среда, 25 ноября 2020 г.

Väven umeå

Väven umeå

Spara upp till i Umeå. Läs omdömen och boka nu! En mötesplats för kultur och nya upplevelser i Umeå. I Väven kan du uppleva kultur i dess bredaste bemärkelse: från musik till mat, föreläsningar till förströelse, det spontana till det planerade, privat eller i affärer. Biljetter till de flesta evenemangen i Väven säljs och hämtas i Vävens kulturreception på plan 3. För frågor kring evenemang eller biljetter kontakta info.


Väven umeå

Entré Väven Södra, Västra Strandgatan 8A Huvudingång till café Fika! Entréns öppettider är anpassade till när Fika och Stadsbiblioteket har öppet. Kontakta verksamheter i Väven. För att komma i kontakt med enskilda verksamheter i Väven - se respektive verksamhetssida.


Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare. Umeå är en kulturstad i Europa. Med sex entréer når du biblioteket från alla väderstreck. Du kan låna, återlämna och få personlig service på alla våningsplan. Vrid på din enhet och ladda om för att visa hela sajten!


Vi har över års erfarenhet av att erbjuda välbelägna och attraktiva parkeringsanläggningar. Välkommen att parkera i Umeå. Inomhustorget är din lobby och Väven en del av din hotellupplevelse. Vi hoppas du kommer gilla att vara en del av Väven och att skapa en helt ny hotellkultur.


Hela leden är tydligt skyltad. Den nya sträckan av Tavelsjöleden startar vid älven nedanför Väven , i hörnet av parkeringen. Leden följer strandpromenaden västerut till bryggorna vid Lundåkern där. Kulturhuset innehåller flera kulturinstitutioner som flyttats från andra delar av staden samt en del nya kulturella satsningar.


Du hittar oss i Väven på plan vid Umeälven. Du kan också kontakta oss via det här lilla formuläret: Fika! Förhöj upplevelsen under din vistelse hos oss.


Alla är välkomna, både unga och äldre, både du som är ny i Sverige och du som har bott här länge. Det är ett bra tillfälle att lära känna nya människor. Kom och umgås, lär dig något nytt och fika. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid.


Tack alla besökare och medverkande! Gott i både hjärta och mage” och vi hyllade god mat och dryck som både är bra för vår jord och för oss som bor här. Här kan du uppleva kultur i dess bredaste bemärkelse: från musik till mat, föreläsningar till förströelse, det spontana till det planerade, privat eller i affärer.


Väven består av två huskroppar som på tredje våningsplanet går ihop till en, och bildar en portal över Strandgatan. Program i Väven, Umeå. Namnet på bolaget syftar på den väv av olika verksamheter som ska samnyttja ytor och arbeta gränsöverskridande. Med sin ljusa och böljande fasad är Väven ett arkitektoniskt landmärke av hög internationell klass. Festivalen visar ett omsorgsfullt urval av aktuell europeisk och lokalproducerad film tillsammans med mängder av tillhörande arrangemang som kluriga filmquiz, samtal med gästande filmskapare, en oförglömlig sing-along.


Håll koll på Umeås kulturutbud.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения