вторник, 21 апреля 2020 г.

Vad säljer bäst på blocket 2017

Prylarna som säljer bäst på Blocket just nu För hemmafixare och trädgårdsentusiaster finns många tusenlappar att tjäna på att köpa begagnat. Bland prylarna som går åt snabbast på Blocket toppar just nu cyklar, gräsklippare och verktyg. Blocket avslöjar hetaste märken och prylar – det säljer snabbast, det är mest efterfrågat. Rensa förrådet och se vad du kan tjäna pengar på ! Bortskänkes är den mest sökta termen på Blocket.


En riktigt bra bild fångar deras uppmärksamhet och gör att flera går in på just din annons.

Placera din pryl mot en ren miljö så att bakgrunden inte tar fokus från det du vill sälja. Sofia Hagelin, presschef på Tradera, i ett pressmeddelande. Blockets lista över snabbast säljande föremål finns en hel del med koppling till årstiden.


Det har varit snörikt på många håll i landet. Att handla begagnat på Blocket är att handla klimatvänligt och miljönyttigt. När du säljer eller köper dina bra saker på Blocket , skapar du inte bara nya möjligheter för dig själv och andra. Du gör också ett hållbart val för framtiden. Pris: Är du osäker på vilket pris du ska sätta kan du kolla vad liknande saker har lagts upp för.


Vill du få varan såld extra snabbt lägger du dig under andra annonsörers prissättning.

Det spelar ingen roll hur bra annonstext du har skrivit om bilden är suddig, mörk och enkel att scrolla. En bil som är fullt fungerande, skattad och besiktad är lättare att sälja än en som inte är det eftersom köparen vill slippa ha det bekymret hängande över sig. Se om möjligt till att reparera skavanker och besikta bilen innan du lägger ut den till försäljning eller bered dig på att få mindre betalt. Bilar på Blocket säljer.


På annonssajten Blocket toppas just nu listorna över snabbast säljande produkter av mobiltelefoner och surfplattor. Om det är ett uttryck över en frustration över det svenska sommarvädret ska vi låta vara osagt, men det finns andra kategorier som letar sig upp på topplistan under sommarmånaderna. Bättre att sälja privat på Blocket , tänker du, och få upp priset. Det går att tjäna många tusenlappar, jämfört med bilhandlarens pris. Men det gäller att tänka rätt för att kunna genomföra en smidig affär på Blocket.


Blocket gör det möjligt för dig att spara pengar och förbättra din privatekonomi. Dels har du möjligheten att sälja begagnade produkter och få en slant för något som du inte behöver, dels kan du införskaffa något för ett förhållandevis billigt pris. Fota i dagsljus, avskalad miljö och från olika vinklar. Titta på vad andra har satt för pris och sätt ditt eget pris strax under om du vill sälja snabbt.


För mer info kontakta: Linnéa Aguero, presschef på̊ Blocket , linnea. Vissa varor säljer som smör i solsken på köp– och säljsajterna. Mest sålda på Blocket. Peder om vad du ska tänka på när du säljer ett begagnat fordon via säljsajter på nätet: Var extra vaksam om du blir kontaktad av bilfirmor angående ett fordon du säljer på internet.


Om man ska lösa ett lån ska betalningen göras till banken eller finansbolaget.

Begagnatmarknaden är full av köpare även under sommaren där vissa typiska sommarkategorier säljer som smör i solen. Här finns möjligheter för den som snabbt vill boosta semesterkassan, säger Linnéa Aguero, presschef på Blocket. Begagnathandeln under sommaren berättar en hel del om landets semesterfirare.


Och finns det vissa prylar som väcker mer ha-begär än andra? Vi ger de bästa tipsen på vad man ska tänka på när man är ute och fyndar på loppisar, vad som är hett just nu samt tips på vad man ska tänka på om det är du som säljer på loppisen. Tio tips på vad som är trendigt just nu.


Att sälja sin konst på nätauktioner som Tradera är lite vanligare än att sälja på Blocket. Man har då större chans att få lite bättre betalt om det är ett eftertraktat konstverk. En stor fördel med att sälja sin konst på nätet (alternativt via tidningsannonser) är att det går mycket snabbare än att sälja via vanlig auktion där du ibland kan få vänta månader för rätt. Har själv handlat på Blocket ett gäng ggr utan att bli lura senaste gångerna via det sk Blocketpaketet - som funkar bra , och känns tryggt. Men inbilla dig inte att du får gigga eller ligga för det.


Gigbagen kan dock vara bra att ha när du ska pracka på nästa intet ont anande basistwannabe den här katastrofen till instrument. Bytes mot en påse chips eller kontant betalning av valfri storlek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения