четверг, 7 мая 2020 г.

Takbrygga montering

Max över-häng: 3mm. Vilken lösning är bäst för ett säkert tak beror på utformning och ålder av taket, fasadhöjd och taklutningar. I flesta fall det måste finnas riktigt fastmonterad takbrygga eller takstege till skorstenen samt glidskydd. Det är absolut minimum som krävs.


Man också måste övervaka att säkerhetsutrustningen underhålls.

Weland Ståls lätta och stabila takbrygga för att förflytta sig längs taket. Gångbryggan har en hög sparklist och upphöjd gångyta för bra grepp under svåra förhållanden. En takbrygga gör det säkrare att röra sig på taket i dess längdriktning, till skorstenar och andra objekt som kräver underhåll. Takbryggorna går att installera på alla olika taktyper med olika lutningar med hjälp av fästen och justeringsskivor.


Säkra takbryggor finns i de vanligaste RR-kulörerna. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.

Skruvdimension Mrostfri. Bryggan är även godkänd för infästning av livlina vilket gör nockräcket överflödigt på sträckor där bryggan är monterad. Det nyutvecklade Bender Safe är ett smartare och enklare taksäkerhetssystem. Tätt och enkelt montage via vertikal infästning.


Systemet är ryckprovat och därför godkänt för fasadhöjder över meter. Utförande enligt SS-EN 516. Att lägga tak är ett hantverk som ställer höga krav på både kunskap och skicklighet. Vi täcker det mesta från taksäkerhet till minsta skruv. Smart montering Lindab har ett brett sortiment av lätt-monterade och smarta konsoler för olika taktyper.


Takbryggor Lindabs takbrygga gör det säkert och stabilt att gå på taket. Uppkragade kvadratiska hål ger bra halkskydd. De rundade kanterna skyddar rep som läggs runt takbryggan.


Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med. Din beställning st. Gallerdurk (avd: Broschyrer) st.


Bryggan Stagas med minst stag per sam- manhängande bryggsträcka.

Brava Tak hjälper dig med din taksäkerhet i Stockholm. Kontakta oss för mer info! Jag ska montera en takbrygga på ett tak med 22mm råspont och Vittinge Eenkupigt taktegel.


Hur monterar jag bäst det undre konsolfästet mot underlagspappen för att det säkert ska bli tätt under många år framåt? Eller andra tips på hur man gör bäst? Handla din takstege hos Plåtgrossisten. Vi har låga priser och snabba leveranser över hela sverige. Säkerheten på ditt tak är viktig!


Glidskydd kan monteras direkt på valfri sida av takstegen, således behövs ingen extra montering och påverkan av takytan. Flagga för snödjup Flagga med snödjupsmarkering gör det möjligt att hitta förankringspunkter dolda under snön. Som fastighetsägare har du ett ansvar för att ditt tak är en säker arbetsplats. Takbryggan är godkänd för infästning av säkerhetslina.


Det kan handla om en takstege, som gör att det går att gå längs med takfallet.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения