вторник, 12 мая 2020 г.

Vill han ha något seriöst

Med inspiration från Elite Daily så kommer här fem av dem. Tyvärr betyder jag vill inte ha ett förhållande just nu egentligen jag vill inte ha ett förhållande med dig. Trist men det är bara att gå vidare. Det går inte att veta varför han hör av sig, kanske vill han ligga, kanske vill han vara kompis, kanske bägge och.


När någon säger att hen inte vill ha ett förhållande eller ”inte vill ha något seriöst ” så är min erfarenhet att denna person faktiskt oftast menar det.

Men tyvärr brukar också samma person rätt ofta utnyttja situationen och bete sig som att man är i ett förhållande på alla möjliga plan ändå. När en kille inte är allvarlig om någon, tar han inte tid att integrera dem i sin värld. När han introducerar dig till hans vänner och familj, se till att du uppmärksammar hur han introducerar dig till dem.


Ingenting bättre förtydligar huruvida han vill ha något seriöst än han säger om dig och vad du menar för honom. Jag är också kär i en kille som inte vill ha något seriöst. Han har nyligen skilt sig och är inte redo trots att han säger sig vara kär.


Du kan inte slösa bort din tid på någon som inte ser hur bra du är.

Ett förhållande där du bara vill ha sex med den andra personen kan också vara seriöst. Om jag vill tillbringa en natt med dig och jag sedan kommer att lämna dig kommer jag att berätta detta för dig, så att du kan välja, och jag kommer inte att gömma mig bakom tusentals lögner. Visst kan en dejt ställas in utan att det säger något om personens intentioner. Gårdagens kasslergratäng kanske vara dålig. Nödsituation på jobbet.


Men om din flört ställer in flera dejter eller inte ens för dem på tal, då står du nog inte särskilt högt på prio-listan. Kan han vilja ha något seriöst eller var det här bara en engångs grej? Han skulle definitivt ha legat med dig om det bara var en engångsgrej, killar som inte tänker med dasen kör nog på säkra kort och ligger inte med tjejen första kvällen för att visa att de vill ha något seriöst.


Varje gång ni umgås finns det bara en sak som intresserar honom – och det är inte din känslor. Det här är ett solklart tecken på att han faktiskt inte alls vill ha ett kärleksförhållande med dig. Om du dock vill ha det, avsluta och inse att du ska ha någon som älskar dig varje minut, i alla situationer. Jag känner att han är den som jag vill ha i mitt liv, har aldrig känt så för en annan människa förut. Allt jag vill är att det ska bli vi två tillslut.


Men tankarna på att han kanske skulle träffa någon annan eller om han tillslut inte vill vara mer än vän tar på en väldigt mycket. Här listar vi tecken som tyder på att han eller hon är intresserad på riktigt. Jag har dejtat en tjej i några månader nu.

Vi talas vid varje dag, träffats flera gånger om veckan, äter ute, går på bio, shoppar, har sex ofta etc. Häromdagen hade vi ett lite seriösare samtalsämne gällande exklusivitet, hon säger att hon inte är redo för något seriöst och att hon gillar det vi har nu. Jo, för att hen inte har någon plan på att släppa in dig i hens liv, men vill däremot ha dig – i sängen. Svarar inte hen på hela veckan men hör av sig klockan en fredagsnatt?


Ja, det är ju givetvis för att hen då är sugen och vill ligga. Tillslut öppnade han upp sig, jag fick veta att han träffat någon seriöst nu i några månader MEN att han kan tänka sig att träffa mig för någon enkel oseriös grej eftersom han säger att jag är het. Han vet om att jag är seriös, men han vill ju inte satsa på det nu eftersom han säger att han redan har det med henne. Om han vill något seriöst så blir han inte så lättskräm annars är han ju inget och ha ? Ska inte behöva vara så svårt. Vill man ha en öppen kommunikation så är det bäst att börja med det från första början.


Då sa han att jag kunde hitta på något vi kunde göra och sen kanske avsluta det hos honom och slappa. Så börja bli osäker på vad han vill , han pratade i början mycket om att han är ute efter något seriöst och så. Han porrsurfar, men vill inte ha sex – vad ska jag göra? Jag lever i en relation sedan sju år tillbaka, vi är sambos sedan fyra år. Fråga till Relationsexpert.


Han vill inte lägga sig i sovrummet på kvällarna – han säger att kvällen blir för kort då.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения