вторник, 19 мая 2020 г.

Takstosar för plåttak

Plannja har plåttak i hög nordisk kvalité. Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Hitta rätt kontakt här!


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Takstosar för papp-, duk- och plåttak. Säkerhet är a och o – särskilt vid takarbeten. Vi på Milletech vill att ni ska kunna känna er säkra i att arbetet ni gör blir utfört med bästa tänkbara resurser. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av produkter inom taksäkerhet, allt för att underlätta inför ert arbete.


Vårt breda sortiment av lagerförda takstolar gör att du kan få snabba leveranser, t. Milletech erbjuder takstosar i EPDM-gummi för bästa installation av rör, ventilation och rör på plåttak. Steget är godkänt för användning upp till meters fasadhöjd och max taklutning grader. Inställning vid leverans är tvåkkupig betongtakpanna (3mm) samt tums bärläkt (mm), men kan enkelt ändras till tums bärläkt.

Tänk på taksäkerheten – både för egen del och för dem som kan behöva utföra jobb där uppe. Vi reserverar oss för eventuella lagerdifferenser som kan förekomma men vi gör vårt bästa för att alltid visa så korrekt lagersaldo som möjligt. Används för tätning av genomföringar i tak med beläggning av bitumentätskikt. Stosarna är tillverkade av väderbeständig EPDM- gummi och försedda med en bred räfflad krage för att säkerställa god tätning vid klistring mot tätskiktet.


Formerna, behoven och dimensionerna varierar beroende på applikation. De mest gångbara dimensionerna anges nedan som standard och för det mesta har vi dessa hemma i lager. För det första består dagens plåttak av flera skikt och är profilera för det andra är den åtskilligt tunnare och för det tredje mycket lättare. I jämförelse med tegel är många typer av plåtar tio gånger lättare.


Ett plåttak av aluminium väger inte mer än kg per moch en stålplåt cirka 5-kg per m2. Produktinformation: Taksteg på plåttak. Våra takstag på plåttak är en revolutionerande produkt som skruvas direkt i takplåten. Stegen är godkända att användas då fasadhöjden ej överstiger meter.


Takplåten skall vara minst mm stålplåt eller mm aluminiumplåt. Takstegen passar alla vanliga typer av takprofiler. Jag bygger en friggebo 5. Vad tycker ni jag ska ha för dimension på takstolarna, om jag använder vanligt regelvirke eller konstruktionsvirke?


Gummistos och stos för takläggning.

Vi har tåliga takstosar och gummistosar för alla takarbeten. Här hittar ni bland annat delbara stosar, fyrkantstosar och vanliga stosar för plåttak. Här visas principlösningar och typdetaljer för tak på underlag av träpanel – underlagsspont – med taktäckning av tegelpannor, betongpannor, skyddsbelagd papp, plan plåt, spåntak eller faltak. Tak på underlag av fribärande läkt visas för täckning med betongpannor, tegelpannor eller profilerad plåt.


Tycker det är en investering väl värd att göra. Vi har låtit mäklare värdera huset både innan och efter och sannolikt kan vi minst räkna hem kostnadet för vårt nya tak den dagen vi säljer, med lite tur blir taket en ren plusaffär.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения