понедельник, 18 мая 2020 г.

Tatrabergen skidåkning

Specialister på skidresor till Italien och Österrike. Fram till den 15:e september! Skräddarsydda gruppskidresor. Få ett bra erbjudande idag! Pris- och snögaranti på alla destinationer.


Boka din nästa skidsemsester här. Vi förhandlar så att du slipper. Tatrabergen är något av Slovakiens stolthet. Höga Tatra har två större naturreservat.


Kilometer efter kilometer av backar för utförsåkning, längdskidspår och skid- och brädparker. I Zakopane heter skidområdet Kasprowy Wierch. Här finns pister, kabinbana samt liftar och är således en liten anläggning. Det idealiska läget i Demänovska-dalen, i Låga Tatras Nationalpark, gör hotellet till rätt plats för gäster som vill uppleva sommar- eller vinteraktiviteter så som skidåkning , vandring, bergsklättring, längdskidåkning eller som helt enkelt vill njuta av naturen och hotellets fantastiska spaanläggning.


Tatrabergen skidåkning

Vi lyfter sakta över skogen som breder ut sig under oss, och ser ut över slättlandet bortanför Zakopane. Slovakien är ett övervägande bergigt land och detta tillsammans med inlandsklimatet skapar goda förutsättningar för skidåkning. Här finner ni alla skidorter vi har information om i Slovakien. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om.


I Jasna finns skidåkning för alla. Dessutom finns utmärkta skidskolor för nybörjare. Afterskin är lugn med fokus på de lokala bryggerierna och maten.


Tatrabergen skidåkning

Zakopane är Polens största vinterresmål tack vare omgivningarnas utmärkta förutsättningar för vintersport med alpin skidåkning , längdskidåkning, snowboard och backhoppning. Det är ett välbesökt och lättillgängligt mål för vandrare. Tack vare de perfekta skidbackarna och de goda vandringsmöjligheterna, har ett alpint sportcentrum av internationell klass vuxit fram.


Den högre delen av dalen – Jasná – är den största och mest populära skidorten i Slovakien. Massor av liftar och varierande backar erbjuder bra förutsättningar för skidåkning. Från Kraków finns tåg och bussar till Zakopane. Vägen genom Łysa Polana bjuder på vackra vyer. Närmaste flygplats är Poprad-Tatra Airport i Slovakien.


Här uppe på den anatoliska högplatån är vintrarna långa och den torra krispiga snön ligger djup på bergen. På kvällen promenerar vi nybadade längs gågatan Krupówki som är kantad av fina hotell, rustika polska restauranger, fik, barer, hantverksstånd och affärer med utrustning för vandring, klättring och skidåkning samt en växande skara modebutiker. Det är inte så många resebyråer som arrangerar skidresor hit och inte många svenskar känner till skidåkningen i Slovakien. Men bland insiders är Slovakien något av en guldgruva för riktigt bra och billig skidåkning.


Förutom de skidområdena är långt de flesta rätt små sett med svenska ögon. Vi sjunker ner i loungen på Hotel Aries för att lära oss mer om hur man bäst lever Zakopane Style. Erbjudnaden inklusive , liftkort , Best-Price-garanti , barnrabatter och mycket mer.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения