пятница, 11 декабря 2020 г.

Världens yngsta mammor

Lina Medina från Peru är den yngsta bekräftade mamman i världen. Då var hon år gammal. Vem som var pappan är inte känt. Världens yngsta mammor – nummer är chockerande!


Normalt sätt om man är kvinna och vill ha barn, så. Det kan vara allt från geografi, till byggander och människor. I morse till kaffet valde jag att söka på ” världens yngsta ” och fick då upp världens yngsta mamma och detta måste jag bara få dela med mig av. Hon har fortfarande rekordet för världens yngsta mamma. Ingen av dessa unga flickor förtjänar detta.


De borde vara ute och leka med sina vänner och gå i skolan och bara få vara barn. Men istället blev de mammor alldeles för tidigt. Men jag tycker även de är otroligt starka som har klarat av allt de gått igenom.


Världens yngsta mammor

När du får se världens yngsta mammor kommer du garanterat att få en chock. Visa ämnen Visa inlägg. Förekommer även i andra delar av världen.


Hej på er och välkomna till en ny video, dagens video kan vara en av mina favoriter hittills själv tycker jag att den är så intressant! Kul att få se vilka olika och fantastiska mammor som finns där ute :) Hoppas ni kommer att gilla videon! Tack för att ni tittade!


När du ser listan på världens yngsta föräldrar kommer du troligtvis bli chockerad. Eller vad är din åsikt? Det handlar också om att få kontakter, öka förståelse för varandras kulturer och traditioner, stötta varandra, öva språk och ha roligt tillsammans. Man har sammanställt världens yngsta föräldrar som har fått barn, och det är helt otroligt att se hur dom klarar av det.


Men samtidigt så kan man inte låta bli att tänka om det verkligen är bra att bli förälder så tidigt eftersom föräldrarna själva inte hinner leva ut sin ungdom. Idag finns vi på platser i Östergötland och intresse finns för att vi ska fortsätta växa såväl nationellt som internationellt. Idag tillträder Sanna Marin som Finlands nya statsminister.


Hon tar plats i en regering som ombildades med samma fem partier som suttit i koalition sedan valet. Men denna gång helt dominerad av kvinnor. Du ska nu få se världens yngsta mammor , en del av dessa är verkligen chockerande eftersom dom är så unga!


Ok, min polare sa att världens yngsta mamma var år gammal, jag trodde honom inte kan jag säga. Det visade sig efter lite research på nätet att han hade fel och. Du är här: FamiljeLiv. Gjensidige - Väl förberedd.


Sanna Marin blir världens yngsta sittande statsminister och kommer att regera med inte mindre än fyra andra kvinnliga partiledare. Här är allt vi vet om Finlands. Norska 20-åringen Alexandra Andresen är åter världens yngsta miljardär.


Den tidigare NM-vinnaren i dressyr har en förmögenhet på miljarder dollar. Dessa mammor är verkligen chockerande! När man är i den här åldern brukar man ju vara ute och leka och bygga kojor eller gå i skolan.


Men dessa tjejer har ett litet barn att ta hand om, är det verkligen så bra när man är så ung? Du kommer garanterat få en chock när du ser dessa – världens yngsta mammor. Hennes föräldrar trodde att hon hade en tumör i magen, men när hon undersöktes på sjukhus visade det sig att hon var gravid i 7:e månaden.


Så läser man igen att ännu att barn har fött ett barn var är världen på väg? Ett barn skall vara ett barn så länge som dom är barn. Vi måste hjälpas åt att säga det här är inte okej!


Tänk er själva varje mamma.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения