понедельник, 28 декабря 2020 г.

Världens yngsta pappa

Wil je direct zekerheid over je Opzegging? Laat dan ons je Opzegging regelen. Een Goed Doel Opzeggen? Enligt föreningen är Mats troligen Sveriges yngsta pappa.


Världens yngsta pappa

Den yngsta pappan jag känner till i Sverige är år. Jag har hört talas om flera mammor som varit yngre. Men pappor är normalt några år äldre än de yngsta mammorna, säger föreningens ordförande Erika Dollbring.


Lina Medina från Peru är den yngsta bekräftade mamman i världen. Då var hon år gammal. Vem som var pappan är inte känt. Anledningen till dessa var att han trodde att han blivit pappa efter att hans flickvän fött ett barn, vid den här tiden var Patten endast år – och blev då Storbritanniens yngsta pappa. Först blev han världens äldsta pappa vid års ålder - nu har han slagit sitt eget rekord.


Anmärkningsvärt är dock att paret utgörs av en 12-årig flicka och en 13-årig pojke. Flickan var blott elva år gammal när hon blev gravid. Parets unga åldrar gör dem till landets yngsta föräldrar – någonsin.


Barnets mamma och pappa har haft ett förhållande i över ett år, så det är ingen flyktig romans. Världens yngsta pappa. Hur blir man världens bästa pappa för sina barn? Tom André vill att hans tvååring ska få vara barn så länge som möjligt.


För Ole som är ensam pappa är det viktigaste att vara en bra vardagspappa för. En sida för oss alla som har eller har haft världens bästa pappa. Pratima bor i Östersund med sin familj, men växte upp i Katmandu, Nepal. En dag märkte hennes mamma att magen putade. Pappan blev anklagad för incest och arresterades.


Inget kunde dock bevisas, varpå han släpptes igen. Sonen vägde kg och fick namnet Gerardo efter doktor Lorenzo. Gerardo växte upp i tron om att Lina var hans storasyster.


Världens yngsta pappa

Pontus hade precis fyllt år och skulle bli Sveriges yngsta pappa , något som Sveriges Radio rapporterat om. Man har sammanställt världens yngsta föräldrar som har fått barn, och det är helt otroligt att se hur dom klarar av det. Men samtidigt så kan man inte låta bli att tänka om det verkligen är bra att bli förälder så tidigt eftersom föräldrarna själva inte hinner leva ut sin ungdom. På Forbes lista över världens rikaste människor ligger som vanligt Bill Gates i topp.


Med på listan är även norska Alexandra Andresen, som är världens yngsta dollarmiljardär. Hennes ett år äldre syster Katherina är världens näst yngsta dollarmiljardär. Alfie Patten var under sex veckor ”Storbritanniens yngsta pappa ” och blev en världskändis. Efter det följde en nedgång skulle sluta i våld och förstörelse för Alfie Patten. Den norska arvtagerskan Alexandra Andresen kammar hem titeln som världens yngsta miljardär.


Världens yngsta pappa

Hon är dotter till Johan H Andresen Jr och äger 42. Mats Jonsson från Härnösand är Sveriges yngsta pappa. Sonen Kevin föddes för cirka en månad sen. Mamma är Veronica Söderholm, 15.


Men ett dna-test kastade omkull hans värld. Han var bara år och 1centimeter lång. Och sedan dess har det gått utför. Han grundade Stripe, som processar digitala betalningar, för fem år sedan. Evan Spiegel Snapchat-grundaren Evan Spiegel är två månader äldre.


Han blev nyss också den yngsta börs-vd:n när hans bolag Snap börsnoterades. För snart två år sedan fick Pontus , då 1 och Fanny , då 1 veta att Fanny var gravid. Det kom som en stor chock för både Pontus och hans familj, men Fanny var övertygad om att behålla barnet och inom en vecka hade Pontus bestämt sig.


Hennes pappa häktades misstänkt för incest, men släpptes sedan.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения