вторник, 3 марта 2020 г.

Tak stockholm meny

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här!

Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Visa meny Dölj meny Meny.


Tak är en plats olik någon annan. Upplevelser som överraskar, förväntningar som överträffas. Med sin utsikt över Stockholm är TAK en plats gjord för att skåla ut det gamla och in det nya.

Fira in det nya decenniet med oss. Avnjut en nyårsafton med en supé i vår Restaurang eller med en middag i vår livfulla izakaya Råbaren. I baren firas det med ostron och Champagne redan från klockan på Nyårsafton.


I super size-restaurangen Tak , högst upp i Hotel At Six, står Frida Ronge för konceptet. Här hittar du restaurang, bar och en terrass med utsikt i fyra väderstreck. Välkommen till restaurang TAKO - Ett asiatiskt koncept med influenser från Japan och Korea som genomsyrar allt från mat, dryck och interiör. Taket är lika mycket en sprakande cocktailbar som ett livligt burgarhak - beläget i hjärtat av Linköping. Vår inspiration hämtar vi från en mängd mellanlandningar hos de bästa ställena i både Amerika och Skandinavien och inte allt för sällan spetsar vi gärna till det med en egen unik twist.


Inget på menyn som kändes lockande. Tak seglade snabbt upp som en favorit på kroghimlen och det är väl värt ett besök om plånboken tillåtet. Stort plus för fantastisk utsikt över Stockholm. Mitt första besök var redan innan öppning på en provmiddag. Jag slogs av den sobra och stilrena inredningen, den lågmälda servicen och en spännande meny.


Riesling, Pinot noir och Barbera. Till varje smak så rekommenderar vi passande viner. Vi erbjuder tjugo olika viner till smakerna på vår meny , de serveras i mindre avsmakningsglas.


Passar det bättre, så väljer du ett helt glas eller en flaska.

Grapefrukt, Ingefära och Rosmarin. Vår lunch serveras tis-fre 11. TAK i Stockholm vinner Bästa nya restaurang. Ny satsning på hållbar gastronomi i Stockholm.


Den januari lanserar Tak en exklusiv meny med enbart MSC-märkt fisk och skaldjur. Vi märker en tydlig ökad efterfrågan på hållbara alternativ, säger Frida Ronge, Culinary Director på Tak. Här kan du hitta både lyxiga takpooler, fina tak -restauranger och mer hippa cocktail-barer. Alla med vacker utsikt över staden och de flesta med en livlig och härlig atmosfär. Scrolla ner och hitta den takbar i Stockholm som passar bäst för dig.


Eller använd rooftop-kartan för Stockholm nere till höger. Tak ökade sin omsättning med 30. Verksamhetsbeskrivningen för.


Restaurang Rooftop AB:Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet. Tak -terrassen ligger meter upp i luften, mellan hotellen At Six och Hobo, som båda tillhör hotellkedjan Nordic Choice. En fantastisk sommardestination där du kan njuta av utformade signaturcocktails, hantverksöl, asiatiskt inspirerade lunchrätter, eftermiddags BBQ, tak -yoga och enastående 360-graders utsikt över Stockholm. Från frukost, till brunch, till lunch, till middag. På bottenplan hittar du vår lobbybar och restaurang där vi serverar en tropisk, avslappnad meny som bjuder in till att ta något snabbt i baren eller sitta kvar och dela rätter med vänner.


Menyn är inspirerad av Karibien och den amerikanska södern. Skrapan, ligger Restaurangen och Skybaren Himlen. Hos oss är matupplevelsen och utsikten i fokus.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения