понедельник, 9 марта 2020 г.

Tradera musikhjälpen 2016

Köp och sälj på auktion och till fast pris på Tradera. Fynda bland massor av auktioner. Samarbetet har pågått i många år och varje år ser vi ut att slå nya rekord. Med en specialanpassad teknisk lösning är det är ett unikt samarbete som generar stor uppmärksamhet i alla medier i hela landet.


I år går pengarna till att se till att fler barn i krig och konfliktområden ska få gå i en säker skola.

Varje år uppmärksammas en undangömd humanitär katastrof. Musikhjälpen är en av årets höjdpunkter för många. I år är temat Barn är inte till salu. Känns fan fantastiskt” Samtidigt drog Kanal 5-duon hem storrekord: de miljoner kronor auktionen landade på är det största auktionsresultat i insamlingens historia. Men på lördagen avslutades auktionen utan att ett enda bud inkommit, om man får tro på Tradera.


Allt började med att Tradera tog bort bilden nedan och den satirbild vi auktionerade ut. Tradera menade att bilderna kunde vara kränkande för Jimmie Åkesson.

Vi började då resonera om vi kunde ställa upp på auktionen med. Här är de tio auktioner som dragit in mest. Här kan du se hur dyrt det blev när Jimmie Åkesson sålde sig en middag med sig själv på. Nu kan du enkelt sälja till förmån för MH16!


Du gör ditt val i steg när du skapar din annons ️ Lycka till! Här hittar du samtliga artiklar, fördjupningar och analyser om Tradera på resumé. Följ ämnet för att uppdatera dig i. Den som skapar en insamling med ett tävlingsmoment är helt och hållet ansvarig för att beskrivning och hanteringen av tävlingen sker på ett korrekt sätt.


För att delta i en tävlingen kryssar du i rutan för att delta och ger minst kronor i insamlingen. Som vanligt har en mängd roliga auktioner startats på Tradera för att bidra till insamlingen – här är några av våra favBjörn Ranelid guidar dig på Österlen. De har natt som dag hållit våra programledare uppe och kämpat på trots ett väldigt kyligt vinterväder.


Två miljoner kom från Tradera -auktioner, där bland annat Mona Sahlins berömda kontokort såldes. Klockan som ryktades vara en dyrgrip kommer alltså från maskinisternas internationella fackorgan. Men ryktet om dess höga värde har levt kvar på nätet. Kvartersträff med pizza.


Masarna auktionerar just nu ut ett Speedwaypaket för två på auktionssajten Tradera.

Passa på att göra en god gärning och samtidigt få en härlig upplevelse på Avesta Motorstadion i år. Tradera är en av Sveriges största cirkulära marknadsplats med över miljoner medlemmar. Denna skateboard från Beauty Bay Board kommer dessutom att signeras av skatelegenden Ali Boulala i glasburen nu på fredag.


Lägg dit bud via Tradera ! Startar en tråd om årets musikhjälp. Visst ska vi väl ha en 99musik-bössa i år också :) Några 99-or som uppträder i år? Nördlivs Avsnitt 2– “Julmys på vansinnets berg!


Farah Abadi, Daniel Hallberg och Miriam Bryant.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения