пятница, 13 марта 2020 г.

Takbrygga pris

Takbrygga SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Takbrygga för ökad säkerhet Man tänker inte alltid på att det kan vara halt på taket vilken årstid det än är, utan tror att halkan är begränsad till vintertid. För att man ska kunna arbeta med att rensa hängrännor, kontrollera takpannor eller skorstensfogar är det viktigt att stå och gå stadigt och en takbrygga är tillräckligt stabil för det ändamålet. Att lägga tak Förberedelser De gamla pannorna ska tas bort först.


Besiktiga underlagstaket noga, är det skadat eller gammalt bör det bytas och även in ifrån vinden om det är möjligt.

Vi rekommenderar att alltid byta läkt och underlagstäckning när takpannorna byts. Utförande enligt SS-EN 516. Takbrygga kan med kompletteras med vårt vajersystem eller skyddsräcke som uppfyller arbetsmiljöverkets krav om att förhindra fallrisk.


Vi vet att välja rätt takbrygga kan vara svårt. Därför har vi skapat denna smidiga konfigurator! Smidig beställning av takbrygga.


För smidig beställning så behöver du därför bara följa stegen i vår konfigurator här nedan. Vi kommer därefter ta fram ett eller flera förslagt till dig på rätt takbrygga till lägsta pris.

Fördelen med att handla på Internet är många. I vår Internetbutik får du snabbt och enkelt en överblick över produktutbud och priser och tack varevåra smarta e-handels- och logistiklösningar kan vi hålla ett marknadsmässigt lågt pris. Leverans i hela landet Stegcentralen.


Produktinformation: Takbrygga i profildurk. Weland Ståls lätta och stabila takbrygga för att förflytta sig längs taket. Gångbryggan har en hög sparklist och upphöjd gångyta för bra grepp under svåra förhållanden. Det nyutvecklade Bender Safe är ett smartare och enklare taksäkerhetssystem. Tätt och enkelt montage via vertikal infästning.


Ryckprovad och godkänt på fasadhöjder över m. Takbrygga används för att säkert kunna förflytta sig i sidled över taket från taklucka eller taksteg. Handla din takstege hos Plåtgrossisten. Vi har låga priser och snabba leveranser över hela sverige. Säkerheten på ditt tak är viktig!


Hitta bästa pris för ett stort urval produkter. Vid taklutning under grader kan Weland takbrygga användas som stege eller gångväg i takfallets lutning. Vilken lösning är bäst för ett säkert tak beror på utformning och ålder av taket, fasadhöjd och taklutningar.

I flesta fall det måste finnas riktigt fastmonterad takbrygga eller takstege till skorstenen samt glidskydd. Det är absolut minimum som krävs. Man också måste övervaka att säkerhetsutrustningen underhålls. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla.


Takbrygga Montering av fästet sker enligt tillhörande monteringsanvisning. Max över-häng: 3mm. Bryggan är även godkänd för infästning av livlina vilket gör nockräcket överflödigt på sträckor där bryggan är monterad. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik.


Eller välj själv butik i listan. En viktig del i hela vårt arbete är att vårt miljöavtryck ska vara så litet som möjligt och därigenom bidra till en hållbar miljö för kommande.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения