четверг, 21 сентября 2017 г.

Olycklig i förhållande

Att leva i ett olyckligt förhållande är inte bra för någon som är inblanda men ibland är man inte ens medveten om det. Vi listar tecken att ha i åtanke. Olycklig i förhållande.


Olycklig i förhållande

Hej, jag visste inte riktigt vem jag skulle vända mig till så jag frågar er. Många olyckliga förhållanden föds från denna oro. Både män och kvinnor kan lockas att starta ett förhållande för att undvika de konstanta frågorna. Problemet är att vi lever i en kultur av lyckliga slut, en kultur av ”hur det bör vara” istället för ”hur det är”. Här följer ett antal bra och ett antal mindre bra beteenden man bör ha i ett sunt förhållande (ledtrå allt handlar egentligen om att kommunicera mera!) Dåliga beteenden.


Jag har en tvååring och en fyra månader gammal baby. Jag är olycklig i mitt förhållande Fråga. Pappan och jag har varit ihop i fem år och har hela paketet med hus, Volvo och hund. För två år sedan var min sambo otrogen. Jag fick reda på detta av en slump efter ett halvår.


Olycklig i förhållande

Han nekade in i det sista. Kan ni inte hitta på något med barnet som är roligt och även själva, så ni fyller upp med lite mer skoj. Du oroar dig för ekonomin. Att oroa sig för pengar är vanligt, men låt inte oron ta överhanden, då är det svårt att hitta tid och ro att vårda äktenskapet.


LÄS OCKSÅ: knep för att rädda ditt förhållande. Relationen gör dig olycklig. Våra relationer påverkar oss i olika grad beroende på hur stor betydelse vi ger dem.


Ju mer vi älskar någon och ju närmare vi står varandra, desto större inverkan har relationen på oss. Så i någon mening lider de hellre i en olycklig situation än lever i ensamhet. Ibland kan dessa förhållanden bestå eftersom personerna fortfarande älskar varandra. Men trots att det är en ohälsosam kärlek som bara orsakar skada verkar de oförmögna att inse detta.


Allt du behöver göra är att fråga dig själv om du är olycklig i ditt förhållande , och du får ditt svar. Det är märkligt men sant. Här är tio tecken på att du är olyckligt kär och forever alone – skoja.


Gustavs tecken: Ensamhet. Alltså inte bara att du är ensam och singel – för det får vi ändå utgå från att du är om att du är olyckligt kär. Men du vet den där känslan av att du är ensammast i hela vida världen? Den är rätt typisk för olycklig kärlek. För att inte förlora eller försvaga de känslor som har lett till vårt förhållande måste vi vårda de små handlingarna och vanorna, aldrig ta något för givet och aldrig sluta minnas skönheten och lyckan att ha träffats.


Endast på detta sätt kan man fortsätta att hålla varandras händerna trots tröttheten, rynkorna och tiden. Men att leva tillsammans med fel man, kan göra en kvinna mycket olyckligare. Hon kan känna sig mycket ensam och övergiven i ett förhållande till fel partner. Förhållandet till fel man kan dessutom skada en kvinnas självförtroende, något som kan leda till otrohet, desperation och depressioner. Att komma över olycklig kärlek är en lång och ibland smärtsam process men det finns ljus på slutet av tunneln och genom att följa dessa steg och gå vidare så grundar du vägen för ett mycket mer givande förhållande.


Värdesätt dig själv och kom ihåg att du förtjänar någon vars kärlek är besvarad. Mannen, som vi kalla Simon var år och olycklig singel. Orsaken till hans problem var som han själv uttryckte det: ”Jag lär lätt känna nya kvinnor som jag verkligen tycker om, så det är inte det att jag har svårt att få kontakt med kvinnor. Problemet ligger i att det alltid tar slut efter ett kortare förhållande.


Jag har kört fast rejält i mitt förhållande och jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Just nu är både min man och jag olyckliga i vårt förhållande. Ingen relation är perfekt och ibland kan det vara svårt att veta var gränsen går.


Olycklig i förhållande

Men om du får ont i magen av tanken på ert förhållande , undviker att diskutera stämningen i er relation med andra eller känner dig mer olycklig än lycklig kan det vara en varningssignal.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения