пятница, 8 сентября 2017 г.

Livet efter skilsmässan

En skilsmässa innebär i de flesta fall en kris. Men det finns ett bra liv efter skilsmässan också. Vi har pratat med fyra kvinnor som vet. Livet efter skilsmässan.


Våga dejta och glöm inte att ha roligt – så hittar du rätt i kärleksdjungeln.

Men använd inte dejtandet för att döva. Andra vill fortsätta kämpa för sitt äktenskap men lyckas inte få sin partner att stanna. Oavsett situation upptäcker nästan alla att livet efter en skilsmässa är mer komplicerat än de kunnat tänka sig. Vad kan vara bra att tänka på när man går igenom en skilsmässa ? Lugnet är skilsmässans vän men det är ju lätt att säga och svårt att agera efter eftersom det handlar om livsmål, beslut, åtaganden, kanske barn och egendomar som kan göra den mest kloka personen galen. Vad ledde skilsmässan till?


Det vill vi höra i kväll. Förra året kom det in nästan 31.

Efter en skilsmässa är det viktigt att inte falla i ett svart hål fyllt med en massa negativ energi. Tankar som ‘’jag kommer aldrig hitta någon igen’’ eller ‘’mitt liv är en enda röra nu’’ kan leda till att ditt perspektiv begränsas och då är det svårt att ta sig vidare. Man ska omdefiniera både sitt liv och vem man är, säger Anna Bennich Karlstedt, leg. Vägen genom skilsmässan. Nu berättar TV4-profilen om sitt nya liv som singel och sorgen efter uppbrottet.


Patrik är fortfarande en person som betyder mycket för mig, säger hon till Aftonbladet. Ofta verkar kändisarnas liv helt perfekt. Familjerådgivaren Helen Ahlström chattade med läsare om hur man kan hantera relationerna efter en skilsmässa. Just nu pågår Idagsidans serie ” Efter skilsmässan ” och den fortsätter även nästa vecka.


Länkar till publicerade artiklar hittar du längst ne. Hannah Graaf är väldigt sorgsen efter skilsmässan från hennes livs kärlek Peter Karyd. Hon upplever att hela hennes liv är slaget i spillror. Här firar Hannah och Peter tio år som gifta med att förnya sina löften.


Hur de gör med döttrarna och var de bor och hur de träffas. Efter år ihop separerade Jill Johnson och Håkan Werner i fjol. Nu börjar en ny fas i artistens liv – bland annat med ett hus hemma i Skåne.


På sikt planerar jag flytta tillbaka till Ängelholm”, säger hon till Kvällsposten.

Filmen tar avstamp i skilsmässan men sen handlar den om tiden efter , säger Christine Meltzer. Hon spelar Marianne, en kvinna som beslutar sig för att skilja sig, eller åtminstone separera från sin man, advokaten Gustaf, spelad av Björn Kjellman. Efter att ha sålt ut en del aktier till nyckelpersoner i företaget ägde de procent av aktierna vardera, enligt tidigare uppgifter från bolaget. Gunvor Group började som oljehandlarbolag. Kanske hade relationen gått att rädda i ett tidigare skede, men nu står man där man står.


För alla er vill jag lyfta fram hoppet.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения