понедельник, 25 сентября 2017 г.

Hus ama 11 plåt

TEXT OCHFOTO: TORBJÖRN OSTERLING. AMA Hus jäm-fört med AMA Hus i avsnittet. I beskrivningar upprättade i anslutning till AMA kan dock förekomma hänvisningar till andra koder och rubriker än de som redovisas i detta särtryck. Artikeln är uppdelad i två delar där del publi - ceras i nästkommande AMA -Nytt.


Hus ama 11 plåt

Gesimsrännor av plåt vid taktäckning av plan plåt. Referensverket används vid upprättande av beskrivningar och utförande av husbyggnadsarbeten. Lycka till med monteringen! Har du valt rätt produkt?


Pappen kan spricka om huset rör sej åt olika håll vilket plåten inte gör. Inloggade ser högupplösta bilder Logga in. Vindskiva över trapetsprofilerad plåt enligt Gasell. Under kursen behandlas även detaljer som ofta uppmärksammas vid besiktningar.


Särskilda avsnitt behandlar bl. AMA hus är en av referensböckerna inom AMA och riktar sig till husbyggnadsarbeten. Den används som ett referensverk till upprättande av beskrivningar och utförande. Ledare Trä i höstrusket värmer kropp och själ.


Fönster och fönsterdörrar. Det är helt reviderade utgåvor som publiceras. Alla delar har omarbetats, vissa mer, andra mindre.


Hus ama 11 plåt

På de hus som vi tillverkar har vi 15° lutning på plåten så jag tycker det låter snålt. På låglutande delar läggs dubbelfalsad plåt. Våra arbeten utförs enligt Hus AMA 14. Vattenavledande underlag, läktdimensioner.


Hela grundplattor av platsgjuten betong. Beträffande material- och. Ritningar är hämtade från AMA hus med godkännande från Svensk Byggtjänst.


Rättigheterna till innehållet i denna folder ägs av SPeF. Innehållet skyddas enligt upphovsrättslagen. Kopiering av innehållet är förbjudet utan tillstånd från SPeF.


Parterna är införstådda med att arbeten med al- plåt ska utföras enligt samma förutsättningar som gäller för motsvarande arbeten med förzinkad plåt respektive kopparplåt. Notera att all infästning av plåt skall ske dolt, med hjälp av klammer och fästbleck! C-calc, program för infästningsberäkning!


För att taket skall bli helt tätt får man inte göra hål i plåten. Därför sitter plåtarna fast i taket med fästklammer, bestående av en plåtremsa som först spikas fast i underlaget och sedan viks tillsammans med plåtarna vid falsningen så att den låser dessa till underlaget. Generell Byggplatsmålning Målningsbehandlingar betecknas med sjusiffrig nummerbeteckning för nymålning och med åttasiffrig nummerbeteckning för ommålning.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения