среда, 27 сентября 2017 г.

Gratis kul på jobbet

Perfekt som julklapp - För ditt barn eller barnsliga själar. Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Innan semestern rensade och städade jag bland gamla pappershögar på min arbetsplats.


Gratis kul på jobbet

Jag hittade då ett papper som jag skrev ut från en webbsida för flera år sedan och sparade. Hur mycket är det inte som faktiskt fungerar just nu? Och hur många fördelar har inte ditt jobb ? Gratis kaffe och att du slipper städa ditt rum kan nog räknas dit.


Får du ingen uppskattning på jobbet ? Då är det dags att ändra på det. Ger du beröm så får du beröm. Färdiga musikquiz, mobiljakter och festlekar för kickoff, afterwork och konferens: Ska kollegorna samlas på kickoff, konferens eller afterwork? Det är som en boomerang. Då behövs det kanske en kul aktivitet - här har vi samlat musikquiz, mobiljakter, mordmysterier och festlekar som passar bra.


Köp färdigt, få allt som behövs direkt med e-mail! Fyra tips på vad du kan göra för att få roligt på jobbet ! Bli medveten om vad du tänker på ! Var uppmärksam på ditt beteende! Tänk på att ditt kroppsspråk avslöjar mer än du tror! Människor styrs av vad de tänker och känner. Se Ami förklara varför det är viktigt att ha kul på jobbet ! Skip navigation Sign in.


En stark gemenskap på jobbet är viktig på flera sätt. En tydlig pauskultur och gemensamma aktiviteter är några tips på hur du som chef kan öka gemenskapen på arbetsplatsen. I det ligger att jobbet och fritiden bör haka i varandra hyfsat sömlöst så att jobbet inte känns så mycket som ” jobb ”. När rekryteringsbolaget Wise group för några sedan undersökte vad som är viktigt för folk hamnade ”att ha kul på jobbet ” framför exempelvis hög lön eller smart feedback. Eller bara göra det på eget initiativ. En upplevelse är tillfredsställande både före, under och efter att vi tar del av den.


Att prata om roliga minnen gör oss gott. LÄS OCKSÅ: Minska oro, sömnproblem och ångest – sätt att rensa hjärnan! Om jag inte skriver, läser manus eller jobbar med marknadsföring så tänker jag på jobbet. Hur kul har du det på jobbet egentligen :-) Jag jobbar nästan alltid. Men det är också lätt eftersom jag bestämt mig för att skratta varje dag.


Dessutom vill man ha kul på jobbet. Jag har haft förmånen att de senaste åren vara på en arbetsplats där skämt och skratt ligger nära till hands hos både ledning och kollegor. Arbetsglädje är inte bara att ha kul på jobbet. Målgrupp: arbetslag, projektteam, slutna grupper. Med tanke på hur stor del av vårt liv vi tillbringar på jobbet borde vi satsa mer på att få ett så bra arbetsliv som möjligt.


Alltid kul på ­ jobbet med skogens skadegörare. Helt gratis , en gång. Självklart måste man ha kul på jobbet ! Vår organisation har gått på knäna i flera år, men nog sjutton ser vi till att ha kul ändå.


Håkan Svanström, vd på Svanströms El och VVS i Älvsjö: Vad har ni för kul grejer på jobbet ? Vi har två flipperspel. Då och då beställer vi pizza och öl och hänger kvar efter jobbet och spelar. Och så har vi en frysbox där det alltid finns glass, de som jobbar här får äta hur många de vill. Hos oss har man kul på jobbet … på riktigt!


Gratis kul på jobbet

Inte bara ”jo jag trivs jättebra” utan mer ”jag får garva högt flera gånger om dagen”. Naturligtvis är det flera olika delar som måste falla på plats för att nå dit och självklart har vi ibland tunga dagar på CM projekt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения