четверг, 7 сентября 2017 г.

Retro möbler göteborg

Möbler av hög kvalitet billigt. Elektronik och prylar i retrostil. Beställ direkt online! Second hand online med unika, retro , handplockade finheter från våra butiker.


Tusentals av retro produkter på nätet. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Det är roligt och enkelt att fynda vintage och second hand i Göteborg. Här hittar du allt ifrån finare antikaffärer till större second hand-butiker.


Det finns gott om vintagebutiker och du hittar dem i bland annat Haga och Linné, innerstaden och kring Avenyn. Vi blandar allmoge, art deco. Botanisera bland retroprylar så som möbler , keramik, kläder och mycket mer.


Stellans Retro är en butik inredd som ett hem, åk på en tidsresa i Johanneberg ett stenkast från centrum! Hitta vintage, second hand och retro i Göteborg. Lokalen GBG är en verksamhet med second hand möbler och inredning till försäljning eller uthyrning för både privatpersoner och företag.


Genom att fortsätta använda tibergsmobler. Got2get är Sveriges största marknadsplats för vintage, retro och second hand. Alla de julklappar som kommit in från givmilda människor i Göteborg med omnejd har packats upp i vår tillfälliga julklappsbutik. Hit får människor som sökt julhjälp hos oss komma och själva välja julklappar till sina barn. Vi har gamla och antika möbler från olika tidsperioder.


Retro möbler göteborg

Vi har glas och porslin i olika prisklasser, både udda och kända märken. Välkommen till Holmens Marknad - Secondhand i Göteborg. Holmens Marknad är en av Göteborgs bästa Secondhandbutiker med ett stort utbud av vintage, kläder och antika möbler. Totalt secondhand-butiker, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder.


En liten rispa eller ett skadat emballage kan spara dig hundratals kronor på din nästa designmöbel. Passa på att fynda i vår outlet där vi säljer de möbler som vi har använt på fotograferingar, har fått i retur eller är möbler som visats i butikerna och bara väntar på ett nytt hem. Ideell förening med second hand-butiker i Göteborg , Malmö och Borås.


Retro möbler göteborg

Vårt överskott går till solidaritetsarbete i Sverige och utomlands. Svenska Hem - Danska vägen Vi är en butik som står för variation och mångfald i en skön blandning. Här kan du handla unika godbitar som dessutom är klimatsmarta- återbruk leder ju till en mer hållbar värld.


Hos oss finner du möbler för alla rum och stilar. Här finns tjusiga secondhand-kläder, älskvärd vintage och second hand möbler. I Bukowskis möbelsortiment ryms bor stolar, salongsmöbler, byråar, soffor och mycket mer.


Här erbjuds möbler från alla olika tidsepoker och från flera av de mest framstående formgivarna så som Lars Nordin, Jonas Hultsten, Johan Åkerbla Nils Meunier, Hans J Wegner, Børge Mogensen, Josef Frank, Carl Malmsten och Arne Jacobsen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения